• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie van Punda heeft een snèk in Berg Altena gesloten na een controle. Agenten hebben gisterochtend om 7.00 uur de snèk gecontroleerd. De politie trof een grote hoeveelheid sterke drank aan, terwijl de snèk daarvoor niet de vereiste vergunningen voor had.

Direct werden ook de Gezondheids- en Geneeskundige dienst, brandweer, departement Vergunningen en de douane ingeschakeld. Het bleek namelijk dat ook de hygiëne niet in orde was en de elektriciteitsaansluiting onveilige situaties opleverde. Daarnaast had een medewerker geen werkvergunning. De politie nam de drankvoorraad (708 flessen whisky, 275 flessen rum en 51 flessen brandy) in beslag. De snèk is gesloten en de zaak wordt verder onderzocht.

2 reacties op “Snèk in Berg Altena gesloten”

 1. Als de Amerikanen over de drugsbestrijding zeggen dat onze politieleiding niet klopt, dan lijkt dat dus te kloppen. De sneks voor de kleine man aanpakken..gut gut..Als daar de politie uren aan worden besteed dan blijft er natuurlijk geen tijd en geld over voor drugsbestrijding.

  Wie stelt er de prioriteiten? Heeft er iemand nagedacht over het nut en de achtergrond van de vergunning voor sterke drank? Welk probleem hebben we nu voorkomen?

  Kan er iemand worden aangesteld die hoofd- en bijzaken van elkaar kan scheiden en die prioriteiten kan stellen? Misschien iets meer uren besteden aan de veiligheid op straat?

 2. Goede vangst. Wat gebeurt er met al die flessen sterke drank? Feestje bouwen? 🙂