CURAÇAO – De politie heeft vier mannen opgepakt op verdenking van inbraak en brandstichting. Gisteren kreeg de politie rond 03.35 uur een melding binnen dat er een mondi aan de Mainshiweg in brand stond, met het gevaar dat een huis in de omgeving ook in brand zou vliegen.

Met hulp van twee brandblussers werd de brand geblust. Op datzelfde moment merkte een politiepatrouille van mahuma/Seru Fortuna vier jongeren op, die direct wegrenden toen ze de agenten zagen. De vier bleken gestolen artikelen bij zich te hebben.

Kaya Gungu Maal
Eerst braken de jongens in bij een bestelbusje dat in de tuin van een huis aan de Kaya Gungu Maal geparkeerd stond. Daarna vervolgden de vier hun weg naar Mahuma, waar zij een auto probeerden te stelen. Ze doorzochten de auto en gingen er vandoor met een tas met onder meer sportschoenen. De politie heeft de goederen in beslag genomen. De verdachten, waarvan er drie op Curaçao zin geboren, zijn in de leeftijd van zeventien tot 25 jaar. De jongens zitten vast in afwachting van nader ondrzoek.

1 reactie op “Vier arrestaties wegens inbraak en brandstichting”

  1. Voor allemaal de “eerste” keer, dan allemaal een werkstrafje van meneer den rechter ………….
    En anders ze een tweede kans geven of een derde of een vierde ……….
    Ze zijn jong en willen wat ………. crimineel zijn. Wanneer wordt er een werkkamp geopend?