• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – KPMG organiseert morgen een conferentie voor de gezondheidszorg genaamd ‘Something to teach, something to learn: Strategy for change.’ Lokale gasten en sleutelfiguren uit de zorgsector uit Bonaire, Aruba, St. Maarten en Suriname zijn aanwezig op de conferentie.
Het doel van de conferentie is om podium te bieden aan een discussie over nieuwe strategische ideeën en oplossingen in de wereld van de gezondheidszorg. KPMG Dutch Caribbean & Suriname heeft enkele topsprekers van het KPMG Global Healthcare Center of Excellence uitgenodigd. Deze zijn afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten en Nederland.

Veranderingen gezondheidszorg
De eerste spreker is Mark Britnel, Global Healtcare Partner KPMG UK. Britnell heeft veel kennis, inzicht en managementervaring in de gezondheidszorg. Hij is ervan overtuigd dat verschuivingen in demografie en andere mondiale krachten veel veranderingen teweeg gaan brengen in de gezondheidszorg. Britnell is ook van mening dat leiders in de gezondheidszorg creatief en innovatief moeten denken en voldoende durg moeten hebben om effectief en met gepaste snelheid op de veranderingen in te spelen.

Sprekers
De tweede internationale spreker is aankomend Associate Director Healthcare KPMG Nederland, David Ikkersheim. Daarnaast is hij schrijver van diverse KPMH Healthcare publicaties zoals ‘Value Walks’. Aansluitend spreekt IT Healthcare Partner KPMG US Ashraf Shebat . Onder de lokale sprekers zijn Ashley Duits, directeur Bloedbank Curaçao en Jan Huurman, interim-inspecteur van de Gezondheidsinspectie.

Invulling conferentie
Op het programma staan diverse gezondheidszorgthema’s zoals strategie en beleid, kwaliteit, veiligheid, financiering en IT. KPMG Healtcare Center of Excellence zoekt discussie door stellingen naar voren te brengen. Innovatieve oplossingen worden daarmee vanuit diverse hoeken van de wereld gecombineerd met lokale expertise. Dit resulteert in een mogelijk nieuwe gezamenlijke regionale aanpak op specifieke terreinen. Meer informatie is te vinden op de website van het KPMG.

2 reacties op “KPMG organiseert conferentie gezondheidszorg”

 1. Ja, Philippe, KPMG heeft jarenlang gigantisch verdiend aan de SVB. Ik heb vernomen dat het bij KPMG gebruikelijk was om medewerkers te instrueren zoveel mogelijk uren te schrijven op SVB en op hun andere melkkoe, de APNA.

  Het zou interessant zijn om eens openbaar te maken wat KPMG historisch bij zowel KPMG als APNA heeft gedeclareerd.

  En wat hebben al die SVB miljoenen die naar KPMG zijn gegaan opgeleverd? SVB is momenteel het schoolvoorbeeld van fraude, corruptie en grenzeloze verspilling,

 2. Het laat zich raden dat we daarna KPMG massaal moeten inhuren om ons te adviseren? Kassa! Het is beter om ervaringen en best practices uit het Caribisch gebied over te nemen dan om te denken dat we Europese systemen kunnen overnemen. Wat weten we bijv. van…

  Health supplies: St. Vincent and the Grenadines procure all drugs and equipment from the Organization of Eastern Caribbean States Pharmaceutical and Procurement Services (OECS-PPS). Vaccines are access through the Pan American Health Organization (PAHO) revolving fund.”

  Is het niet nuttiger daar eens te kijken?