• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO Agenten van politiebureau Punda hebben gisterochtend een algemene verkeerscontrole gehouden bij Nieuwe Haven ter hoogte van de Free Zone. In totaal zijn 39 voertuigen gecontroleerd en dertien processen-verbaal uitgedeeld voor verschillende overtredingen.

Onder deze overtredingen waren drie automobilisten zonder veiligheidsgordel, vier onverzekerde weggebruikers, vier gevallen zonder keuringsbewijs en één persoon had niet betaald voor de nummerplaat.

Trailers en trekkers
Op aanwijzing van de politie heeft een kraanwagen één voertuig van de openbare weg gehaald. Ook heeft de politie tien trailers en trekkers gecontroleerd. Slechts drie daarvan waren in orde. Er zullen meer controles op trailers en trekkers volgen.

2 reacties op “Dertien processen-verbaal bij verkeerscontrole”

 1. Heeft die vrachtauto met vijf mogelijke vliegeniers in de laadbak daar weer geluk gehad ….:-)

 2. Ik reed vanmorgen over de Cascoraweg richting Nieuwe Haven en werd daar naast de weg ingehaald door een asociale BMW bestuurder die over het zand de file voorbij reed, want BMW bestuurders zijn natuurlijk belangrijker dan anderen.

  Voorgesorteerd om linksaf te slaan richting Nieuwe Haven (altijd een file op deze voorsorteerstrook) werd ik toen het stoplicht op groen spring rechts ingehaald door een auto voorgesorteerd om rechtdoor te gaan, want op die strook is er geen file.

  Helaas blijft dit asociale verkeersgedrag dat je dagelijks meemaakt onbestraft (en dan heb ik het nog niet eens over de nationale sport: door rood rijden), en dat mag het politiekorps van Curacao zich aanrekenen.