CURAÇAO – De vicepresident van de Raad van State, Piet Hein Donner, brengt tussen 16 en 20 maart een bezoek aan Bonaire, Saba en Sint Eustatius. Het is voor hem een hernieuwde kennismaking met Caribisch Nederland, waaraan hij eerder bezoeken bracht als minister van Koninkrijksrelaties.

Dit weekend is Donner op Bonaire. Daar staan gesprekken gepland met gezaghebber Lydia Emerencia en de Eilandsraad. Ook heeft hij een ontmoeting met vertegenwoordigers uit de gezondheidszorg.

Saba en Sint Eustatius
Op Saba heeft Donner op dinsdag 19 maart ontmoetingen met de gezaghebber Jonathan Johnson, het Bestuurscollege en de Eilandsraad. Een gesprek met vertegenwoordigers uit de gezondheidszorg staat ook op de planning. Op 20 maart brengt de vicepresident een bezoek aan Sint Eustatius. Hier staan tevens ontmoetingen met de gezaghebber Gerald Berkel, het Bestuurscollege en de Eilandsraad gepland. De vicepresident spreekt op Sint Eustatius ook met vertegenwoordigers uit de gezondheidszorg.

6 reacties op “Donner maakt opnieuw kennis met Caribisch Nederland”

  1. Abraham als er hier nu iemand schijnbaar wel leest maar niet begrijpt wat hij leest ben jij het wel en of je nu een Màkamba of een Makamba bent (let op de klemtoon) maakt helemaal niets uit. Alhoewel, als je bij de eerste categorie hoort kun je bij Wiels een passende saku gaan uitzoeken.

  2. @ wimpriri,je leest niet goed of je begrijpt mij niet,en ik ben zelf een makamba.dus de vor regering Schotte & co mogen van mij zo wie zo naar het schavot.

  3. Abraham, dat juist jij ons een brevet van onvermogen probeert aan te smeren doet pijn, wij Curaçaoënaars schreeuwen altijd van Makambas sodemieter op en Wiels stelt zelfs verpakkingsmateriaal ter beschikking in de vorm van saku’s om ze terug te sturen en was Wiels niet de bondgenoot van Schotte ? Nee, nos mes por of moet het zijn, nos mes no por ? En zoals onze incompetenten altijd weer schreeuwen, iemand anders heeft het gedaan want wijzelf doen letterlijk en figuurlijk nooit wat.

  4. De gezaghebbers waren toch van de week in Nederland. Kon hij ze niet daar spreken? Of wilde hij liever een tropisch reisje boeken. Zucht…

    Trouwens, als hij ze alleen maar wil spreken, kan hij ook de telefoon pakken.

  5. Donner en plassterk, 2 slappe happen bij elkaar!!

  6. ADVIES, blijf aub in NL overal waar u op het gras loopt groeid nooit één spriet meer,dat heb je wel gezien in de form van de screening die u goed keurde???en wij volk van Curaçao nu jaren op de blaren moeten zitten BEDANK klojo,je wist dat Schotte een maffia en pathologische spychpaat was ,hij heeft u zelf regelmatig voor dat de screening aan het licht kwam in Curaçao en in de tweede kamer in de maling genomen,en toch die hantekening gezet en niet geluisterd naar de SP,PVV,VVD,CDA., bedankt,bedankt,bedankt.