CURAÇAO – Premier Daniel Hodge heeft vorige week na de afscheidsceremonie van de overleden president Hugo Chávez gesproken met andere aanwezige wereldleiders. Hodge gaf onder meer aan de Nederlandse minister van Staat, Hans van den Broek, te kennen dat hij veel waarde hecht aan het verbeteren van de banden. 

Hodge doelde op de banden binnen het Koninkrijk. Daarnaast vind de premier het belangrijk de economische banden met andere landen te versterken. De Arubaanse minister-president, Mike Eman en ministers Mike de Meza en Andy Lee waren samen met de Nederlandse ambassadeur van Venezuela, Hans van Vloten, ook aanwezig bij het gesprek.

Staatshoofden
De premier sprak ook met staatshoofden van diverse Zuid- en Midden-Amerikaanse landen en met de Amerikaanse dominee Jesse Jackson. Jackson was één van de sprekers tijdens de ceremonie. Een opvallende gesprekspartner was de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad. Het kabinet heeft niet bekendgemaakt waarover de twee gesproken hebben.

6 reacties op “Hodge spreekt met wereldleiders”

 1. Wat zou het mislukte MAVO scholiertje hier graag in zijn maatpakje tussen hebben staan glimmen!

 2. @Zorro, niemand heeft het over jou zogenaamde uitnodigingslijstje gehad. Waar staat dat dan? Heb jij soms dat lijstje gezien?
  Als Schotte niet gewenst was dan hadden ze hem niet toegelaten, net al de rest.

 3. @ Yuk. Eenieder bepaalt zelf wie ze op hun befrafenis wenst en niet Oma PAR.

  Dus jij denkt echt, dat Schotte op het uitnodigingenlijstje van Chavez stond? Whahahahahahahahaha. Schotte heeft gewoon zichzelf “uitgenodigd”.

 4. Nou Yuk zal je even uit de droom helpen, Hodge heeft even met Mahmoud Ahmadinejad gesproken over een mogelijke subsidie voor het dragen van een burka voor de Curaçaose vrouwen. Hij denkt dat dat hier geboorte beperkend kan werken !

 5. Zo !
  Hoop dat de PAR / Omo, haar grote wafel nu houdt.

  Leer binnenlandse aangelegenheden en wensen van andere landen te respecteren.
  Eenieder bepaalt zelf wie ze op hun befrafenis wenst en niet Oma PAR.

  Petje af voor dhr. Hodge. Een man met karakter !
  Kijk, zo doe je dat !

 6. Wat heerlijk toch, ik sta gelukkig niet elke dag voorzien van stropdas bububulangrijk met foto in de krant 🙂