• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een verkeersongeluk in Brievengat nabij het SDK-stadion dat zojuist heeft plaatsgevonden, heeft waarschijnlijk het leven gekost van een motorrijder. De politie kon nog niet bevestigen of de motorrijder daadwerkelijk is overleden. Nadere informatie volgt later.

4 reacties op “Verkeersongeluk Brievengat”

 1. De wegen op Curacao worden niet voldoende onderhouden om met motoren rond te rijden. Als ik zie wat voor klap ik soms met m’n auto maak in weer een nieuw diep gat, wil je er niet aan denken wat er gebeurt met het voorwiel van een motor als ie daar in knalt. Daarnaast is er op Curacao bij de rijlessen veel te weinig aandacht voor motoren, fietsen en voetgangers. Men heeft op Curacao gewoon geen respect voor motorrijders. Dus beter verbieden die dingen, of willen we nog meer doden?

 2. @ Roadrunner..
  Het zijn niet alleen de motor rijders… heb op dat punt vaak zat auto ongelukken zien gebeuren. en ok.. het rijgedrag daar valt ook wel iets over te zeggen , motor & auto bestuurders.

  maar ik merk vaak op dat stuk dat mensen bijvoorbeeld niet weten hoe ze op die tussenberm moeten (sorteren) om over te steken (mensen gaan gewoon ergens staan, en hinderen daarmee het andere verkeer!).. of ze gaan met meerdere auto’s achter elkaar staan, dan staat de bonamweg gewoon stil, terwijl dat de voorrangsweg is?
  ook word er gewoon weg te hard gereden op dat stuk.

 3. @ Angeliique
  De kruising is niet het probleem, maar het rijgedrag van de meeste weggebruikers; met name de motorrijders. Hierbij wil ik – zonder de feiten te kennen – niet direct de motorrijder de schuld geven, maar over het algemeen laten zij zich niet van hun beste kant zien in het verkeer…

 4. Misschien dat ze iets moeten veranderen aan die (kruising) Bonamweg / Kaminda Di Brievengat??

  Ik zie daar zoveel ongelukken gebeuren en heb daar zelf ook een aanrijding gehad.. en nu heeft het waarschijnlijk een leven gekost.