• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Volgens PAR-Statenlid Omayra Leeflang heeft ex-premier Gerrit Schotte (MFK) zich geprofileerd als premier van Curaçao tijdens de afscheidceremonie van de overleden president Hugo Chávez. “Zijn doel is om te doen alsof hij door de internationale wereld nog steeds wordt erkend als premier van Curaçao.”

Dat meldt Leeflang op haar Facebookpagina. Leeflang is van mening dat het een complot is van Schotte door eerst mee te reizen met de Venezolaanse consul, ondertussen laten aanmelden als premier van Curaçao door de minister-president van Haïti en uiteindelijk op de eerste rij bij de ceremonie te zitten. Het Statenlid verwijst naar foto’s die hiervan zijn genomen en trekt daaruit haar conclusie.


Foto’s: Ramsay Soemanta

92 reacties op “‘Schotte doet zich voor als premier van Curaçao’”

 1. En de Koe Boe, op de foto links hierboven speelt de baas van Curaçao.
  Hoelang tolereert Curaçao deze Koe Boe nog?

  Met gekken en dwazen moet je inderdaad niet in discussie gaan, maar gekken en dwazen denken dan juist dat ze ”belangrijk” zijn. Dus, gewoon doorgaan!
  De bal ligt nu bij Venezuela, deze laat zich niet beledigen.

 2. @john,

  narcistisch is heel zacht uitgedrukt…
  je bent te vriendelijk..

 3. Stop met demoniseren en reageren. Negeren, doodzwijgen is het enige antwoord.

  Dus @kid creole. Helemaal mee eens.

 4. @Peerke,

  Ik heb begrepen, dat jij iets wil zeggen die precies is blijven steken!

  @Jonh,
  Zonder kennis van zaken noch van de achtergronden en bovendien éénzijdig slecht geïnformeerd, steek je jouw nek veruit, wat heel onverstandig is. Onderschat deze zaken en hun gevolgen niet. Grote, zeer hoge bomen kunnen ook omvallen!
  Jouw kennelijke goed bedoelde solidariteit en onwetendheid kunnen alléén grote ellende voor jou zelf brengen. Lees mijn stukken daarom niet en hou je er verstandig buiten. Zeer zeker goed voor jezelf en ook voor anderen.
  Steek niet onbewust en onnodig jouw hoofd in een strop. Wees verstandig voor jezelf en voor niemand anders en overschat jezelf niet, een handschoen is gauwer geworpen dan dat jij durft te denken!

 5. Van mijn goede vriend Jorge Mario Bergoglio vernomen dat ze Schotte uit de Sixtijnse kapel hebben getrapt. Hij deed zich daar voor als de Kardinaal van Curacao.

 6. L’ancien stond er niet toen ik t postte. Dus intussen tijd kan t aangepast zijn. Zo werkt dat meg sociale media

 7. @ Kid Creole. Je zit hier de boel gewoon op te naaien 🙂 Je weet dondersgoed, dat het demoniseren, als dat er al was, niet of nauwelijks tot zijn winst heeft bijgedragen. Jij en iedereen weet, dat er andere zeer valide oorzaken van de winst van Schotte en Wiels aan te wijzen zijn en die niets met een partijprogramma te maken hebben nl. de bedroevende intelligentie van 40% van het stemvee, omkoping en indoctrinatie etc. Ook ga jij niet op Schotte stemmen, want je bent er te intelligent voor om met liefde aan de financiele schade gedurende 22 maanden bij te dragen. Dat je het als iedereen wel zal moeten is een andere zaak en je behoort niet tot de zodanig armen, dat er niets bij je te halen valt. Blijf de humor erin houden, Kid.

 8. @R Willems:
  Wat een taal slaat u eruit, ach gut toch. Wat een toestand he. U bent ook niet de enige die hard (heeft) gewerkt. Wat een respect toont u, is dat het voorbeeld voor de toekomst? Met lange verhalen en grote woorden ben je op Cuba of in Caracas op z’n plaats, elders niet. Op mij komt u zelfs narcistisch over, nooit een goede eigenschap. Komop, doe normaal!!

 9. @R. Willems
  Zoals jij deze arrogante, zelfzuchtige …..etc. Omschrijft zie ik ……. Señor SCHOTTE. echter dit zul je wel niet willen omschrijven. Zo zie je maar weer dat het niets met afkomst of huidskleur te maken heeft !!!

 10. @kid Creole
  Erg leuk betoog van je en zowaar ook nog enkele waarheden. Enkel wat heeft het ons gebracht de afgelopen 2 jaar ? Een berg ellende en een schuld die NL weer zal móeten wegpoetsen; want dat lukt ons alleen nimmer !

 11. @Kid kreole,

  als jij graag op corrupte politici wilt stemmen is dat je goed recht.
  we leven nu (nog wel) in een democratie.
  en als jij denkt dat Schotte door schade en schande wijs is geworden, mag je dat denken.
  het is jouw mening.
  maar het getuigd niet van veel verstand om dit te geloven.
  En dat je de latijsamerikaanse landen als voorbeeld ziet getuigd ook niet van intelligentie.

 12. @Kid creole, ik ben niet anti schotte. Wel ben ik anti corrupte politici. We wisten al dat Schotte een kleine boef was die ook mensen vermoord maar hij heeft nu ook bewezen een grote boef te zijn die alles doet voor zijn financiers. Niets is te gek.
  Dat jij op hem gaat stemmen zegt genoeg. Wil je dat Curacao als eiland failliet gaat? Straks wordt de pensioenleeftijd 95 want anders kunnen we de feestjes van Schotte niet betalen. Hij is voornamelijk in landen populair waar zelf ook corrupte mensen aan de macht zijn. Soort zoekt soort zeggen we dus! Maar aangezien het OM hier niet functioneerd zal je wel gelijk krijgen en zal de Schotte show wel weer komen.

 13. Ach, hij doet zich voor als premier van Curacao.
  Nou, binnen een jaar is hij dat weer!
  Let op amigonan.

 14. Zo! Allemaal Wielsgezinden hier. Net als Wiels proberen jullie Schotte te breken, maar dat gaat niet lukken. Wiels is stinkend jaloers op Schotte, jaloers dat Schotte een graag geziene gast is in Latinoamerica en dat de Latijnsamerikaanse leiders gecharmeerd zijn van hem. Dat zal Wiels helaas nooit ervaren, net zoals zijn partner in het “jaloers zijn op anderen”, Omayra leeflang, die dit vuurtje opgestookt heeft met in haar kielzog Helmin Wiels!! Geen van beide zijn fotogeniek en beiden lijken op bullebakken, wat ze trouwens ook zijn!.. Niet dat het zo erg is dat jullie aan Wiel’s kant staan, ik kan me ook vinden in verschillende standpunten van die kanibaal. Maar het valt wel op hoe jullie tekeer gaan tegen Schotte.

  Nu beweer ik niet dat Schotte het beste is wat we in huis hebben, maar ik kan me zo voorstellen dat hij door schande en schade wijs geworden, verschillende lessen heeft getrokken uit zijn niet bepaald om naar huis toe te schrijven 2 jarige premierschap.( van Curazao.)

  Ik heb op 19okt. 2012 niet voor Schotte gekozen, maar gezien de hatelijke, jaloerse en uiterst gemene aantijgingen aan het adres van Gerrit Schotte, zal ik bij de eerstvolgende Statenverkiezingen op de MFK stemmen, voor de heer señor Gerrit Schotte! En dat is de mening van menig Kurazolenjo. Vergissen jullie je niet.

  Dus maken jullie maar rustig een martelaar van die man. Het is bewezen, overigens niet alleen op Curazao, dat het demoniseren van bepaalde politici juist bewerkstelligt dat de politicus-slachtoffer in kwestie grote kans maakt om de verkiezingen te winnen. Aldus nét het tegengestelde van dát wat jullie hopen te bereiken. Wiels is ook vreselijk gedemoniseerd geworden door o.m. jullie hier op het forum en door allessoort van anti Wiels en anti Schotte organisaties. En wat leverde het op? Dat Wiels en Schotte de verkiezingen wonnen. Ondanks de enorme miljoenenkostende satanisering van die 2… het is dus allemaal tevergeefs gebleken.

 15. @Ronchi (zie pas jouw gestelde vraag)

  Van geen enkel heterogeen volk is een volwaardige definitie mogelijk, wat wil zeggen dat jouw vraag als irrelevant beschouwd moet worden. Echter, hier gaat het om het onderling evenwicht om het leven onder de bevolkingsgroepen leefbaar en draaglijk te maken en te behouden. Op het moment, voor welke reden dan ook, de ene bevolkingsgroep de andere onderkruipt uit gevoelens van arrogantie, hoog vaardigheid, superioriteit en eerzuchtigheid met de intentie om te onderwerpen, krijg je onherroepelijk een onaanvaardbare conflict situatie. In de meeste gevallen, zij die binnen de gemeenschap geboren zijn, zelfs fanatiek zijn, weten goed zich te matigen, bewust van de heersende onderlinge evenwichtigheid om zonder conflict samen te leven, zij weten zich te gedragen! Jij hebt ook diegenen die achterafkomen, waarbij tijdstip van intrede ondergeschikt is, in de zin van onvoldoende grondige kennis en ervaring te hebben van de heersende ongeschreven evenwichtigheid en die denken respectloos te kunnen overheersen, controleren en onderwerpen en zich op alle gebieden te laten gelden door eigenmachtigheid. M.a.w een storende mentaliteit.
  Er zijn zelfs erbij die een hobby hebben vrije burgers admistratief te achtervolgen en dossiers aanleggen om te kunnen onderkruipen. Dikwijls is dit systeem maar een illusie, dat tenslotte goed fout zal kunnen aflopen Indien jij het toch wil weten: deze zijn de bedoelde “geïmporteerden”, omdat zij de noodzakelijke entourage en kennis missen om respect voor anderen op te brengen en te beseffen rekening te moeten houden met de rechten en vrijheden van anderen. Kortom het “Savoir vivre”. Om duidelijk te zijn; mocht jij toevallig niet behoren tot de positieve gezinde groeperingen en erop uit bent ten koste van anderen te parasiteren en daarbij een arrogante grote mond op te zetten, dan zal jij ook jouw conclusies moeten trekken.

  @Zorro,

  In welke discipline voel jij je het sterkst, op die vlakte wens ik met jouw in discussie te gaan, om jou én jouw soort te tonen hoe volwassen ik ben. Al mijn zes collega’s zijn dood, opdat jullie op ons Eiland een grote bek zonder weerstand zullen kunnen opzetten! Dàt is jullie mentaliteit: “Alles is voor ons en niets voor jullie!” Leeflang is een ongelooflijke onbeschaamde meesteres hierin! Indien ik niet was weggegaan zou ik nu ook dood zijn geweest. Mijn collega’s hadden niet ingezien, wat ik inzag! Jullie hadden de volledige macht in ons huis. Maar thans wordt het anders, hoge bomen, zeer hoge zijn reeds geveld, laaggroeiende onkruid als jij en Leeflang zullen uitzichzelf uitdrogen en verstikken. Het proces is reeds aan de gang. Naast jij en Leeflang wie zijn er nog aan het front? Sulvaran, Frente Sivil? Let goed op welke kant die zullen opgaan en trek lering daaruit!
  Eigenlijk, gaat het mij om jouw opmerking: van het Eiland geschopt te zijn! Arrogant smoelwerk! Laat mij toe jou te verduidelijken: mocht het zijn, dat jij diegene bent, die mij van Curaçao, mijn Eiland, weg had geschopt, dan was jij nu volledig invalide met het gemis van beide poten tot in jouw kruis toe!
  Ik heb voor een vol pensioen hard gewerkt en erkend waarvoor ik jullie beoordeling absoluut niet nodig heb en dàt kunnen jullie mij niet afpakken. Alle aantekeningen en documentatie om mij te vernederen en te beschadigen, zullen jullie in jullie kist moeten meenemen. Toen jullie bukten om aantekeningen te maken om mij te kunnen kruisigen, lieten julie jullie achterste wijd open, dat ik tot in jullie maag had kunnen zien en jullie voorschotelde wat ik goed vond. M.a.w. de bedriegers werden bedrogen door de bedrogene. En zeg nu dat jullie intelligent zijn! Tot heden toe, hebben jullie op mijn maten gedanst, onbewust! Jullie kunnen mij niets, de waarheid heeft alle jullie leugens ingehaald en verkracht!
  Ik geniet met volle teugen van mijn welverdiend pensioen en ik heb in gedachte onverwachts op het Eiland te verschijnen. Dan krijgen jij en jouw lepe rechterhand, de gelegenheid om mij van het Eiland te schoppen! Papiaments talige zal triomferen en jullie moeten gedwongen een paar toontjes lager zingen, aanpassen of oprotten. Zo staan de zaken in het perspectief en niet anders!

 16. Benieuwd waar het volgende snoepreisje van Schotte heen gaat. Misschien Ramsay Soemanta maar even bellen, want er zijn er 2 die altijd met Schotte meegaan: dat is zijn schaduw en Ramsay Soemanta.

 17. @Wo ik zie het verband niet.
  ik heb trouwens nooit op PAR gestemd!! PNP dat is mijn kleur.
  het gaat over het feit dat venezuela met zijn leider Chaves nooit ene moer heeft aangetrokken van de 18 mensen die jaarlijks kanker krijgen omdat ze onder de rook van zijn/hun stinkfabriek wonen.
  denk voor je reageert….

 18. Jammer, de website van pueblo soberano is gehackt of zoiets.
  Meneer Wiels wat is er gebeurd met jouw website?

 19. @ vrumingo. Wiels houdt zich niet bezig met mierenneukerij.

  Dan had je Wiels vanmorgen op Radio Direct moeten horen en klonk het als het tegenovergestelde van mierenneukerij. Check the facts.

 20. @awotinko, groot gelijk! het is ook heel erg wat Schotte nu weer flikt.. nog schandaliger dat deze meneer nog steeds vrij rondloopt na 2 jaar lang wanbeleid en corruptie waar wij nu de zure tijden van hebben.
  @Wo, maar wat ga jij er nu aan doen?

 21. @Zorro, Wiels houdt zich niet bezig met mierenneukerij.
  De man is belangrijkere dingen bezig. Onderwijs en arbeid voor onze mensen.
  Daarnaast heeft Wiels jou goed door, hij laat zich niet voor jou stinkkarrtje spannen.

 22. @ vrumingo. denk maar niet dat Wiels het voor de PAR gaat opnemen, no way!

  Wie zou dat kunnen denken? Is een kwestie van de leider van de grootste regeringspartij tegenover Schotte, een parlementslid, die de regels overtreedt.

 23. @Sander, de Isla (olieraffinaderij) was 16 jaar geleden tijdens de PAR-tijdperk ook vol in bedrijf op ons eiland maar toen hoorden wij jou NIET mekkeren.
  Selectieve geheugen? Typisch.

 24. @Zorro, denk maar niet dat Wiels het voor de PAR gaat opnemen, no way!
  Iets met billen en blaren. Daarnaast heeft Wiels een gruwelijke hekel aan iemand die hij Horohoro noemt.

  Wiels, houd je hier buiten, laten ze maar in hun eigen sop gaarkoken!
  Laat die twee kemphanen maar hun strijd uitvechten.

 25. @awotinko en anderen,

  wat maakt het uit als Venezuela boos is?
  hebben wij hier onder de rook van de Isla geen reden om boos te zijn op Venezuela??
  18 kankerslachtoffers per jaar door deze uitstoot!!!!!!!!!!
  ik gun niemand kanker, maar met het karma van Chaves kan je zoiets verwachten.
  what comes around, go”s around.
  Of gewoon: wat gij niet wilt dat u geschied doe dat ook een ander niet.

 26. Zelfs Wiels heeft zich in felle bewoordingen over Schotte in deze zaak gemengd, maar dat is vaker een dode mus gebleken. Misschien deze keer anders?

 27. wat mij het meest verbaasd is dat iemand met belastingschulden, waar onderzoeken van corruptie, fraude, verduisteringen , bedreigingen enz ons land mag verlaten. Ik dacht dat de belastingdienst een strenge controle in de luchthaven had.
  Het blijkt maar weer dat dit alleen voor het volk geldt en niet voor de vriendjes.
  Maar ik hoop wel dat de bagage gooed gecontroleerd is bij vertrek en aankomst .

 28. Heb begrepen dat Venezuela dit gedoe van Omayra zeer hoog opneemt.
  Er gaan vragen komen.
  PAR, u wordt bedankt. We zijn terug bij af.

 29. @Zorro: think before typing.

  Koetje Boe zegt: “het staat zelfs op Facebook” (alsof dat wal wil zeggen). Maar als je dan op Facebook gaat lezen, staat dat er niet eens.. Of het waar is wat er staat doet er niet toe. Het is in ieder geval waar dat het er niet staat.

 30. @ La Stiwz. er staat: L’ancien Premier Ministre de Curaçao, S.E.M Gerrit Schotte,…..
  L’ancien betekent voormalig of ex.
  Er staat dus: voormalig MP van Curacao….

  Wat zegt een journalistiek onderschrift bij een foto over wat er werkelijk gezegd is?

 31. Jaja mevr. Leeflang, en na de verkiezingen stiekum coalitie besprekingen voeren met dhr. Schotte om een plaatsje op het pluche te bemachtigen…huichelachtig allemaal

 32. @LaStiwz,

  Zo zie je maar weer hoe snel mensen dingen aannemen voor feiten. Klootjesvolk en kuddebeesten…

  En deze mensen denken dat ze Curacao opbouwen… dat je niemand overvalt wilt nog niet zeggen dat je van toegevoegde waarde bent… en Leeflang is daar een voorbeeld van…. kijk wat een onrust zij weer kan veroorzaken en mensen volgens haar blind ahhahaa..

 33. @ R. Dat jullie het steeds zo nodig vinden om jullie gal te spuwen tegen dhr Schotte is jullie probleem.

  Dat zie je echt helemaal verkeerd; het is niet ons probleem maar JOUW probleem blijkbaar en verder mogen we democratisch zeggen wat we willen zonder ons ergens bij te hoeven aansluiten of een vereniging op te richten.

 34. Ja wat kan men zeggen…. Deze ouwe mevrouw die nog altijd graag in de schijnwerpers wilt staan na jaren wanbeleid raakt een beetje in paniek. ze vergeet dat zij ooit net zo’n wanbeleid voerde als Schotte… Dus zeg maar……. oneway ticket to the bush bush

 35. @Koetje Boe
  er staat: L’ancien Premier Ministre de Curaçao, S.E.M Gerrit Schotte,…..
  L’ancien betekent voormalig of ex.
  Er staat dus: voormalig MP van Curacao….

 36. @Koetje Boe, ik zie maar een foto van een Koetje Boe en dat is dat fotootje links boven.
  Zeg maar een echte, Koe Boe !

 37. Zelfs op de facebook pagina van de pm van Haiti staat het zwart op wit..
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=499922326710377&set=a.499922273377049.1073741836.153371961365417&type=1&theater#!/photo.php?fbid=499922326710377&set=a.499922273377049.1073741836.153371961365417&type=3&theater

 38. @Sander:
  Juist, bravo!

 39. @R.

  dat jij Schotte een heer noemt, zegt genoeg over jou.

 40. Wat speeld er in het hooft rond van dit addergebroed (shotte) om dit te doen (provoseren) en inderdaad Jackson wie heeft dit betaald want schotte kenende is zijn spreekwoord halen maar niet betalen!

 41. Schotte fotoslaaf Soemanta laat op zijn Facebook pagina trots zijn nieuwe peperdure Apple apparatuur zien, waarvoor wij belastingbetalers voor mogen opdraaien.

  Er is geen geld voor de AOV van een arm dametje in Souax, maar de Facebook pagina van Schotte moet natuurlijk wel gevuld blijven op kosten van de schatkist.

  Dus vliegt Soemanta weer mee naar Venezuela, logeert in de duurste hotels en eet in de meest luxe restaurants en werkt met de duurste apparatuur.

  En dat alles voor een kiekje van een van trots glimmende Schotte zo blij als een kind dat ie tussen de groten van de aarde zijn echte afkomst kan verbergen.

 42. Bai ganja baka!!! Als je je voor kan doen als de eigenaar van een auto die niet van jou is om deze vervolgens te verkopen vind ik het niet zo’n grote stap om je voor te doen als MP terwijl je weggestemd bent in zowel de staten als de landelijke verkiezingen. Je kan niet zeggen dat hij niet ambiteus is, hij wil graag de grootste oplichter van het westelijk halfrond zijn en is aardig op weg!

 43. Aan onder ander Sander en Zorro.

  Dat jullie het steeds zo nodig vinden om jullie gal te spuwen tegen dhr Schotte is jullie probleem.
  Dat jullie geen eens respekt kunnen tonen over een begrafenis van een wereld leider zegt alles over jullie.
  Als jullie zoveel kritiek hebben over van alles en nog wat. Zou ik zeggen voeg je bij een politieke partij of misschien nog beter richt er een op. En ga dan een democratische strijd aan tegen alles en iedereen die jullie niet mogen.
  Dat is democratie. En je gezicht tonen.

 44. Maakt eigenlijk allemaal niets uit. Hodge is ook niet gekozen als Minister President van Curacao. Schotte vindt een verschil van 1200 stemmen kennelijk GEEN verschil en denkt nog steeds dat hij de man is. De sukkel.

 45. Het is een conclusie van Leeflang… van Leeflang dames en heren…. hoe serieus moeten we dat nemen?

  Ik vind het belangrijker om te weten wie voor de kosten heeft op moeten draaien en dan inclusief die achterlijke fotograaf.

  Voor de rest mag die Schotte (als die het zelf heeft betaald) zich voordoen als de koning van klein Curacao als hij zich daar lekker bij voelt… het interesseert me niet… ik wil alleen weten wie dit betaalt heeft.

  En die Leeflang moet zich met echt dingen bezig houden…. ze moet toch oppositie voeren? Of is dit oppositie voeren binnen de oppositie? Dom mens…

 46. @ Piet. De PAR suggereert dat Venezuela niet weet wie premier van Curacao is.

  Ik zie geen enkele zin of tekst, die een dergelijke krankzinnige suggestie ook maar enigszins ondersteunt. Het gaat om Schotte en niet om een relatie tussen Venezuela en Nederland en elke serieuze poging om die boef achter de tralies te krijgen verdient een lintje. Die bunga-bunga komt immers tot nu toe met alles weg.

 47. Nog even en de PAR maakt de diplomatieke betrekkingen van tussen Venezuela en Curaçao/Nederland kapot. De PAR suggereert dat Venezuela niet weet wie premier van Curacao is.
  Denk niet dat Nederland dit soort belegende uitspraken tolereert.

  Zelfs Amerika wil nu op een goede manier samenwerken met Venezuela, emotionele speech Jesse Jackson (namens Obama), bij de befrafenis van Chaves.

 48. @ allemaal
  Misschien is het een idee de bewering dat Schotte zich liet: “aanmelden als premier van Curaçao door de minister-president van Haïti”, op waarheid te gaan toetsen.

 49. @een trotse curacaose, je voordoen als de president terwijl je dat niet bent.. in sommige landen krijg je daar de doodstraf voor. dat jij er geen problemen mee hebt zegt genoeg over de normen en waarden die jij van thuis hebt meegekregen!

  en Schotte heeft meer kwaad gedaan in 2 jaar dan de PAR in 16 jaar! godzijdank dat we er nu verlost van zijn! nu alleen Schotte en zijn 40 rovers in Bon Futuro! en bij deze mag jij mijn 5 extra jaren werk doen dankzij jouw vriendje Schotte!

 50. @ een trotse. Met Cooper, Schotte en Wiels gaat je wens nooit in vervulling, want dat weten we ondertussen. Zelfs voor het wereldwijd verspreiden door Schotte van een staatsgreep op Curacao wordt hij niet vervolgd of is zoiets normaal.

 51. Als je op Google Imagesearch “facepalm” intikt zie je mijn reactie iedere keer als ik een R.Willems stukje lees.

 52. @ R Willems. Zou u mij eens een definitie kunnen geven van ” Het Curaçaose volk” .
  Wie vallen daar zo al onder en welke daarvan waren wel of niet geïmporteerd.

 53. Heee R. Willems zo te lezen heb je wel een paar wiite poedertjes met je vriendje Schoote gedeeld he? Denk eerder dat “jullie” moeten oprotten! Mafkees!

 54. @ Willempie. En je wilt beweren, dat zoals altijd deze nonsens van je intelligentie en voilwassenheid getuigt? Gedraag je als een zogenaamde Curacaoenaar in ballingschap, die van Curacao is geschopt en ga een Belgisch forum opzoeken waar je ook niet gepruimd zal worden.

 55. [ondertussen laten aanmelden als premier van Curaçao door de minister-president van Haïti…]
  Wat een BS !

  Alsof Venezuela niet weet dat Hodge de premier van Curacao is.
  Maduro had premier Hodge en Curacao persoonlijk bedankt voor de steun.

 56. wat ik hier zie ,is een paar achterlijke mensen.chavez en schotte waren goed bevriend.dat is respect tonen.eerste rij of tweede ,het gaat hier om een begraffenis.zelfs nu kan men zien hoe wij denken en nog niet laten als jui di corsow stomme kritiek te geven.en die leeflang is een werkelijke slange mens.vooruit denken mensen ,zodat we curacao nog kunnen redden en een voorspoedig eiland van kunnen maken.is HARMONIE een moeilijke woord om een leven.alleen in curacao hoor je politici vechten tegen elkaar en proberen elkaars leven zuur te maken.WAT HEEFT MEVR LEEFLANG EN PAR 16 JAAR VOOR ONS BETEKEND?MENSEN DENKEN MET JULLIE HERSENS.daarom blijeven we achteruit kruipen als een krab.IN PLAATS OM VOORUIT TE DENKEN OM TE HELPEN ONZE MOOIE PARADIJS CURACAO TE REDEN.

 57. De man is persoonlijk uitgenodigd. Hou toch op met zeuren. Ga iets voor het volk doen in plaats van te zeuren over alles.
  Jaloers Oma?

 58. @ R. Willems

  Heel een verhaal waar ik 10 regels van heb gelezen.
  Schotte heeft een “goede vriend” verloren…
  Echt een “goede vriend” die ons het volle tarief laat betalen voor OLIE en nog lekker veel geld verdient met de ISLA ook….
  aino bin bei…
  AUB niet weer een opstel die niemand gaat lezen R. Willems.

 59. @R.Willems
  Wie bedoelt u nu orecies met geïmporteerde onderkruipsels? Mijn geschiedenis kennende waren de eerste inwoners van Curacao de INDIANEN, . Daarna kwamen toch eerst Spanjaarden etc. De Nederlanders begonnen, net zoals de Engelsen, Portugezen, Spanjaarden met de slavenhandel en hebben slaven geïmporteerd uit Afrika naar andere delen van de wereld.
  Als ik uw woorden in de historie moet plaatsen, dan zouden alleen de afstammelingen van de Indianen niet geïmporteerd zijn. Ik geloof ECHT NIET dat u dus met geïmporteerde onderkruipsels de YdK , welke kleur ook, bedoelt.
  Ik zou zeggen: neem uw geschiedenis nog eens door en toon wat respect voor de multiraciale samenleving op het eiland.
  En wilt u uw woorden letterlijk bevatten dan zou de heer Schotte ook geïmporteerd zijn als zijn voor- en ouders niet allen hier geboren zijn.

 60. R. Willems, vreemd dat Schotte een stuk minder begaan was met de dame die overleed ten gevolge van een verkeersongeluk waarbij is komen vast te staan dat Schotte daar grove schuld aan had.

  Maar bij de begrafenis van deze liieve dame waren natuurlijk geen cameras.

 61. @ Willems. En dat allemaal in België geschreven, dus jij bent die geëxporteerde, dat zal ook wel zijn reden hebben is het niet? .
  Verder, probeer in die bijbelstukken van je eens wat meer structuur aan te brengen, dan leest die vermakelijke onzin wat makkelijker.

 62. En kan iemand in de regering de eeuwige Ramsay Soemanta eens verbieden om binnen honderd meter van onze politici te komen? Stanley Betrian had hem snel buiten gewerkt, maar Betrian heeft zijn hielen nog niet gelicht of Soemanta, deel uit makend van de enge van der Dijs clan, heeft al weer een snoepreisje te pakken als Schottes Facebookvuller bij de begrafenis van Chavez.

 63. @RWillems,
  ik heb je 1e regel gelezen en dacht meteen, nee ik ga niet verder lezen.
  waarschijnlijk weer een hoop letters zonder inhoud.
  ik maak me dan alleen maar kwaad en daar heb ik geen zin in.

 64. Het Belgisch orakel R.Willems is weer ontwaakt.

  R. Willems, Schotte heeft banden opgebouwd met vele internationale topfiguren, zoals de Italiaanse mafiabaas Corello die fikse bedragen op zijn bankrekening heeft gestort. Schotte zal die bedragen, net als de vorige keer, wel weer verklaren als consultantsinkomen. Hoe een mislukte MAVO leerling die 3 keer failliet is gegaan consultantsinkomen kan verwerven is mij een raadsel.

  Ook schermde Schotte tijdens de schertsvertoning van zijn opsluiting in Forti met een steunbetuiging van de premier van de Cayman Islands. Die twee weken later werd gearresteerd wegens corruptie.

  R. Willems uit Belgie, als ik u was zou ik in plaats van uw lange epistels te schrijven eens wat nuttigs gaan doen. Sneeuw vegen bijvoorbeeld.

 65. @Leeflang,

  Wie is nu Curaçaoënaar: Schotte of Leeflang? Wie had vele malen wijlen President Chavez op allerhoogste niveau ontmoet en een persoonlijke relatie opgebouwd naast de politieke en daarom op de eerste rij mag zijn met volste recht en zich betrokken voelt met het heengaan van een vriend? Wie behoort dan wel op de eerste rij te zitten? Leeflang zelf, Hodge, Wiels? Deze venijnige slangenmens wordt uit afgunst, nijd en pure “envidia” ziek van en kan nooit beschouwd worden als een Curaçaose, zelfs niet eens als nep-Curaçaose. Deze import is in het geheel niet ervan bewust hoe zij zich behoort te gedragen en een grammetje fatsoen te hebben en respect opbrengen op persoonlijke vlakte van anderen, iets dat zij in de oerwouden nog moeten uitvinden. Deze oermens gaat té ver als geïmporteerde en kent haar plaats absoluut niet! De eeuwige storende arrogantie en nijd en vijandschap en honger naar macht van Leeflang en haar volk, hebben door toedoen van Wiels een tweede adem gevonden, nadat zij gevloerd en uitgeschakeld waren door de evolutie zelf. Maar Wiels heeft, bewust naast de lange nawerking van het koloniaal en slavernij leed, de elite verdrukking weer leven ingeblazen. En dit geeft Leeflang goed ingezien en moed en lef gegeven, als enige overlevende nog van haar soort, weer een grote arrogante mond op te zetten. Maar voor hoelang nog? Zij en Wiels zullen elkaar wellicht in de woestijn ontmoeten op zoek naar manna om te kunnen overleven. Leeflang heeft veel geluk, dat Curaçao door beter weten, nog steeds niet in staat is om de heimelijke generatie-oorlog en de verrichte volk-schade in te zien. Eens zal dit Eiland wel er achter komen wat indringers, profiteurs en parasieten dit Curaçaos volk heeft aangedaan, maar dan is wel een hele generatie om zeep gebracht door de medische maffia. Indien Curaçaoënaars deze generatie uitschakelingtactiek niet bij machte is om in te zien, noch beseffen en een figuur als Leeflang van Steven Martina publiekelijk gelijk krijgt, dat commissarissen gepakt moeten worden, zaken waarin juist Leeflang zelf behoorlijke vuile handen heeft, is duidelijk een teken, dat Curaçaoënaars een standaard geest niveau nog steeds missen. Weet Steven Martina wat het betekent: “In every home one highschool kid?” Indien Martina twee kinderen had, waarvan één bij voorbaat uitgeschakeld, dan zal hij kennelijk zich heel onschuldig en naïef, verbaasd afgevraagd hebben: hoe kan dat nu?Ja, Steven, omdat jouw kind dom moet blijven en hun kinderen “slim en intelligent blijven” voor latere “titels”(het systeem).
  Maar eens zal het wel komen, door de ongeschonden opkomende nieuwe, vrije Papiaments talige generatie op het moment dat zij inzien, dat er keuze gemaakt moet worden: zij het met heimelijke afremmende figuren als Leeflang en haar soort verder doorgaan en nooit vooruitgang boeken of voor verandering kiezen met een Papiaments Yu-Korsou allure, om alle dwarsbomen als Leeflang voor goed op te ruimen. Sinds 10-10-10 met alle commoties van Frente Sivil, zeteldans van Sulvaran en Rozier op maat van Frits Goedgedrag, allen roet in de pap gooien uit dezelfde bronnen, met de zelfde opzet en intentie, uitschakeling van een complete generatie Yu-Korsou en ondermijning van het Land.
  Bad or wrong, indien mensen zoals Schotte, hoe ongeschoold ze ook beschouwd mogen worden, maar tóch over de gave, talent en vermogen beschikken door geboorte, deel van dit Eiland uit maken, hoe dan ook in staat zijn, ongeacht felle onderkruipende meningen van anderen, het Eiland én volk, kunnen bevrijden uit hun gebondenheid, zullen zij allen ten slotte als overwinnaar uit de bus komen. Dàt is het recht van rechtvaardigheid en de evolutie zelf. Géén mens, zeker géén enkele geïmporteerde onderkruiper zal bij machte zijn iets hier tegen te doen en zal tenslotte zichzelf door eigen toedoen te pletter slaan tegen de rotsen aan de Noordkant.
  Het is over en uit met de macht van indringers op dit Eiland of zij het willen beseffen of niet! Een overduidelijke boodschap aan Leeflang en aan al haar mensen is, zolang Schotte hier geboren en getogen is zoals wij Papiaments talige, wat hij ook moge wezen voor jullie, hij is van hier en wij zien jullie allemaal liever vandaag dan morgen in zijn geheel oprotten, dan onze ontwikkeling blijven storen. Zout op jullie staart.

 66. Heeft hij toch daar geen “gratis boodschappen” kaartjes uit lopen delen ?

 67. Wat een messteek in de rug van Hodge, ikke ben erg nieuwsgierig naar de reactie van Wiels. Eigenlijk wel een zielig mannetje.

 68. Schotte, Wilsoe, Hakim, Monk, Jamaloodin, en vele anderen, zoals ons winkeldiefje, lopen nog jaren met diplomatieke paspoorten rond en kunnen ze dus in het buitenland iedereen van alles wijs maken ..Inleveren dus!

 69. Grappig zoals hij de act “catch me if you can” opvoert !

 70. Schotte TRISTUUU…………

 71. Het is toch top amusement, de totaal ongeschoolde en inhoudsloze Schotte die er op kikt naast wereldleiders gefotografeerd te worden en daarbij zijn meest serieuze gezicht opzet?

  Schotte is een geweldig acteur, en dat hij totaal niet doorheeft dat iedereen de mislukte MAVO leerling en fraudeur in dat maatpakje van hem ziet maakt het allemaal nog veel leuker, net als zijn eeuwige adjudanten Stella en Ramsay.

  Ik kan niet wachten op de volgende staatsbegrafenis in onze regio.

 72. Kijk er niet van op dat er fake photo’s foto’s bij zitten vooral op zijn facebook pagina duidelijk te zien.

 73. Wat is dat toch een ………laat maar. Ik heb al teveel woorden gebruikt.

 74. De man lijdt dus hoogstwaarschijnlijk aan een ‘Napoleon complex’. Op Curacao erg veel voorkomende aandoening bij politici.

 75. En waar was Hodge ?

 76. Wat moeten wij het volk van Curacáo onze lieve heer danken dat deze psychopaat geen macht meer heeft,maar voor hoe lang, bij de laatste verkiezingen was het deze pathologische leugenaar bijna weer gelukt met zijn onzinige praatjes.

 77. Wat een zielig figuur. Verder gewoon negeren. Ik hoop dat de mensen die op hem gestemd hebben, ook inzien dat hij een zielig mens is die veel aandacht nodig hebt..

 78. En wie laat dat allemaal toe?

 79. Jaja, en de voormalige “hof fotograaf” was weer eens mee.kijk maar eens op z’n facebook.
  Hij is een goed fotograaf, zonde dat hij zich met zo’n figuur inlaat.

 80. De gek.

 81. heel zielig, maar curacao is ooit wel zo dom geweest om op dit gestoorde maffia mannetje te stemmen…
  en bij de vorige verkizing heeft hij met al zijn leugens en loze beloftes weer het lager geschoolde volk weten te overtuigen.
  dus niet lachen, maar hem eens gaan zien als een groot gevaar voor Curacao.
  deze man moet toch een keer aangepakt gaan worden door justitie.
  maar het OM is of te laf of te corrupt om hier iets aan te doen.

 82. Hoe lang duurt het nog voordat wij deze PAYASO achter de tralies krijgen

 83. Hadden we anders verwacht van Gerrit die al een lange historie van liegen, bedriegen en frauderen achter zich heeft?

  Trieste realiteit is dat alles wat Schotte doet mislukt. Zijn MAVO opleiding kon hij niet afmaken, zijn huwelijk liep op de klippen, AL zijn bedrijven zijn failliet gegaan, zijn creditcardfraudes zijn allemaal uit gekomen, zijn mafiabanden kwamen uit en het baantje dat hij voor zijn mafiabaas probeerde te regelen mislukte volledig, en zelfs zijn kabinet liep op de klippen waarna ook zijn Che Guevara imitatie in Forti schromelijk mislukte en Schotte na 1 dag zich verschansen in Forti al weer met hangende pootjes naar buiten kwam.

  Schotte weet dat hij een mislukkeling is in alles wat hij doet, en dus probeert hij krampachtig zich toch nog wat status te verschaffen door rond te lopen in een kogelvrij vest, rond te rijden in een gepansterde auto en zich te omringen door een leger bodyguards.

  En daar hoort natuurlijk bij zich als sullig statenlidje een plaats te bemachtigen tussen de wereldleiders bij de begrafenis van Hugo Chavez.

  Waar hij natuurlijk fotoslaaf Soemanta weer bij zich had om de foto’s daarvan met de snelheid van het licht op zijn Facebookpagina te plaatsen.

  Wat een lachwekkend figuur, Schotte, die iedere dag meer een karikatuur van zichzelf wordt.

 84. Het valt ook niet mee om af te kikken van een verslaving. Al die aandacht die opeens was weggevallen

 85. we moeten geen aandacht meer schenken aan deze paljas met een laag IQ. Gewoon doodzwijgen daar kunnen ze niet tegen en dan gaan ze geestelijk ten onder. Dus geen foto’s , geen citiaten van deze figuur publiceren. Hem laten zien dat hij er niet toe doet.

 86. Hij hoort thuis in de Bon Futuro!!!

 87. Het is en blijf een groot kind alleen heb iedereen hem door
  Alleen die baby zelf niet
  Laat gaan hij maak ze eigen belachelijk

 88. Als dit waar is, dan verbaast me dit in het geheel niet! Ziet er inderdaad uit als een typische GS actie.

  Wellicht helpt de onderstaande tekst bij het herkennen van dergelijke (mislukte) ‘personen’:

  Aan de bron van veel oplichtingszaken staan mensen die met leugens geld weten af te troggelen. In sommige gevallen gaat het om pathologische leugenaars, die een onbedwingbare drang hebben om te liegen. De volgende kenmerken helpen u om dergelijke leugenaars beter te kunnen ontmaskeren.
  • Pathologische leugenaars leggen een enorm empathisch vermogen aan de dag, maar handelen niet vanuit sympathie, maar vanuit eigenbelang
  • Ze voelen precies aan waar zwakke punten van mensen liggen. Ze gebruiken deze zwakke plekken om een vertrouwensband te creëren en er uiteindelijk misbruik van te maken
  • Ze voelen geen remmingen bij het vertellen van leugens en weten met veel overtuigingskracht dingen te brengen
  • Het vertellen van leugens is een levenshouding geworden en pathologische leugenaars moeten dan ook liegen om zich goed te voelen
  • Ze hebben absoluut geen last van hun geweten. Waar ze wel last van hebben is wat hun liegen veroorzaakt, bijvoorbeeld dat ze vaak moeten verhuizen of veel ruzie hebben
  • Het verspreiden van leugens geeft pathologische leugenaars een gevoel van macht, omdat zij iets weten wat die ander niet weet: namelijk dat ze liegen.
  • Vaak hebben pathologische leugenaars een bepaalde charme, die ze inzetten om mensen te manipuleren en een band op te bouwen

 89. Zielig figuur met een hang naar in de schijnwerpers te willen staan.

 90. Dit mannetje is nu eenmaal verschrikkelijk met zichzelf ingenomen, hoort bij het gedrag van een narcistische sociopaat. Lijfwachten en geblindeerde auto’s daar komt hij ook op klaar.

 91. Verrast? Nee toch. Zelfs als hij in zijn studio op de vrouwenafdeling van Bon Futuro zit, kunnen we van alles van deze boef verwachten.

 92. wat een mafkees