CURAÇAO – Minister-president Daniel Hodge heeft gisteravond het afscheid van de overleden Venezolaanse president Hugo Chávez bijgewoond. Voor Hodge was het van belang om aan te tonen dat Curaçao meeleeft met het volk van Venezuela in moeilijke tijden van verdriet.

 
De premier werd gisteravond op de luchthaven van Venezuela ontvangen door vice-minister Veronica Guerrero en de consul-generaal van Venezuela op Curaçao, Sonia Alvarado Rossel.

Grote impact
Na gesprekken te hebben gehad met Venezolanen die woonachtig zijn op Curaçao, werd voor Hodge al snel duidelijk dat de dood van Chávez een grote impact op hen heeft gehad. Hodge was samen met de Arubaanse premier, Mike Eman, afgereisd naar Caracas om zo deel uit te maken van de delegatie van het Koninkrijk. Ook minister van Staat Hans van den Broek, woonde namens Nederland de plechtigheid bij.

6 reacties op “Hodge woont afscheid Chávez bij”

 1. Zonder ” vriendendiensten ” wordt je geen directeur van PSB.
  Leve Betrian!

 2. Schotte was mee met de delegatie van Haiti en stond als Minister President van Curacao op de gastlijst. Volgens mij is dat strafbaar

 3. Billy, een MFK-er doet niets van eigen geld.

  Zelfs als eenvoudig Statenlid is Schotte weer met bodyguards en die malle fotograaf Soemanta naar Venezuela.

  En Hodge vindt het allemaal goed. Wat missen we Betrian nu al.

 4. Dit keer heeft hij wel naar Venezuela gereisd op eigen geld?.

 5. @Brille, Schotte was wel aanwezig, hij stond zelfs op de eerste rij.
  Na afloop was hij weer in beeld samen met anderen.

 6. Rust in vrede ? het valt mij alleen tegen dat ik Schotte niet op de foto kan vinden,wel heb ik een foto gezien (Aantilliaans Dagblad vrijdag 8 maart)alleen dit was een valse en in elkaar gezette foto!