CURAÇAO – Na aanleiding van een arrestatie van een man op woensdagavond, heeft de politie de volgende dag een huiszoeking uitgevoerd in een woning op de Kaya Paul de Lima. Daar vonden ze onder meer een kleine hoeveelheid marihuana en cocaïne en een grote stapel geld.

Een politiepatrouille trof afgelopen woensdag de 32-jarige Bonairiaanse C.S.A.W. rond 21.00 uur aan op de Kaya Paul de Lima. De politie controleerde de man en vond zakjes met marihuana en hasj in zijn bezit. De politie confisqueerde de zakjes met drugs waarop de man gearresteerd werd voor het overtreden van de Opiumwet. De man moest voorkomen voor de officier van Justitie, die eiste dat de man moest worden vastgehouden voor verder onderzoek.

Huiszoeking
Tijdens het onderzoek in de woning vond de politie, naast de eerdergenoemde drugs en geld, nog attributen om bolletjes mee te maken, een splinternieuwe fotocamera, drie laptops en twee gitaren. De politie arresteerde in het huis nog twee vrouwen van 52 en 23 jaar. Zij zijn na verhoor weer vrijgelaten. Het onderzoek loopt nog.

www.versgeperst.com