CURAÇAO – De politie heeft twee aanhoudingen verricht naar aanleiding van een inbraak. Rond half één gistermiddag kreeg de politiecentrale een melding dat er een inbraak aan de gang was bij een huis aan de Kaya Cathania bij Brakkeput Ariba. De politie van Montaña ging eropaf.

Onbekenden hadden een raam ingeslagen met een steen, waarop het alarmsysteem was afgegaan. De verdachten verstopten zich in de mondi. Hierop startten de agenten een zoektocht en riep versterking op. De politie van Rio Canario signaleerde iets later twee mannen die voldeden aan het signalement.

Waarschuwingsschot
De twee vluchtten toen ze staande werden gehouden, waarop de politie een waarschuwingsschot afvuurde in de lucht. In de omgeving van Jan Sofat werd het voortvluchtige duo alsnog aangehouden. Een 29-jarige en een tiener zijn vastgezet. Ze worden verdacht van poging tot inbraak en vernieling. De politie onderzoekt de zaak.

1 reactie op “Twee aanhoudingen na poging tot inbraak”

  1. Oei, dat worden straks weer werkstafjes. Het glas bij elkaar vegen bijvoorbeeld. Dat gaat echt helpen ……… Trouwens een pluim voor de politie.