• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het lichaam van de overleden Venezolaanse president Hugo Chávez wordt gebalsemd en permanent tentoongesteld in een glazen lijkkist. Dat heeft de Venezolaanse vicepresident Nicolas Maduro gisteren gezegd.

 
Het lichaam van Chávez wordt tentoongesteld in het Museum van de Revolutie, vlakbij het presidentiële paleis. De komende zeven dagen wordt het lichaam nog opgebaard in de militaire academie, aldus Maduro.

5 reacties op “Lichaam van Chávez wordt permanent tentoongesteld”

 1. Ongelooflijk inderdaad een typisch voorbeeld van grenzeloze hoogmoedswaanzin waar de meeste dictatoriale leiders aan lijden. Hoe verzin je dit en who’s next?

 2. Die van Stalin hebben ze ook snel weer weggehaald.. Beetje belachelijk dit.. Venezuela is nu een 3 wereld land ondanks alle olie inkomsten en dan gaan we dit eren?

 3. Dan is een praalgraf de volgende stap.

 4. een leuke toeristische atraktie?
  misschien kunnen ze hem ook nog heilig laten verklaren door de (nieuwe) Paus?

 5. Wie nu nog beweert dat Chavez geen dictator was wordt op wel erg komische wijze terechtgewezen… Wie zijn het ook al weer wiens gebalsemde lichamen we anno 2013 nog steeds kunnen ‘bewonderen’?
  Men zegt dat een vos zijn haren verliezen kan, maar niet zijn streken. Dat gold letterlijk voor onze Hugo. Hoe het gezegde gaat over de opgezette vos die niet zijn haren, maar zijn ingewanden verloren heeft, kan ik me niet meer herinneren 😉