• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Minister van Economische Ontwikkeling/vicepremierCURAÇAO – De verhouding tussen Curaçao en Nederland zijn door het bezoek van de Curaçaose delegatie op een constructieve manier hersteld. Volgens minister Steven Martina (Economische Ontwikkeling) leefde Curaçao op gespannen voet met Nederland, maar over de oorzaken wil hij weinig kwijt. Dat meldt Radio Hoyer 2.

Volgens de minister zijn de oorzaken algemeen bekend en is het volgens hem niet zinvol daar verder over uit te wijden. “Tijdens het overleg in Nederland is wel gesproken over de oorzaken, maar omdat zowel in Nederland als op Curaçao een nieuwe regering is, wilde men een lijn trekken en naar de toekomst kijken”, zei Martina vandaag tijdens de persconferentie van de ministerraad.

Hoe denkt Martina dat de verhoudingen tussen Curaçao en Nederland ook bij een volgende regering goed kunnen blijven?

2 reacties op “Verhouding Nederland en Curaçao verbeterd”

  1. Zolang Wiels zijn oude rethoriek kan inslikken, kan er worden doorgewerkt aan het herstel van de relatie, want zelfs Wiels ziet in dat we nog meer dan 10 jaar in het Konimkrijk zijn. Het referendum zal dus nog wel even op zich laten wachten.

  2. Help! Als om de óórzaken heen blijft praten, niet wilt noemen, niet wilt aanpakken, WAAROM NIET, blijft het probleem gewoon bestaan en is het wachten op WEER dezelfde gevolgen. Maar ja, die manier van denken (of beter NIET nadenken) is hier dé standaard: DOM!