CURAÇAO – De 47-jarige Italiaanse Aniello Natella is vanochtend verdronken bij Playa Kanao. De politie kreeg om 08.44 uur de melding binnen en trof bij aankomst de man levenloos in het water aan. De politie heeft samen met de Kustwacht het lichaam uit het water gehaald.

Uit onderzoek van de politie is gebleken dat de man aan het vissen was samen met een vriend. Het duo had een haai gevangen en was deze aan de kant aan het trekken. Op dat moment sleurde een grote golf  de man de zee in. De politiearts heeft de dood geconstateerd en het lichaam is in beslag genomen door het Openbaar Ministerie. De familie van de man is ingelicht door de politie.

6 reacties op “Man (47) verdronken bij Playa Kanao”

  1. Ik vind het zielig voor dario Sandro en ambra ik ken ze

  2. Echt ongelooflijk dit.Mijn lieve schoonzoon.Mam ,noemde hij mij. Goeie aardige man,trouwens een goed mens voor alle mensen.Wij : je vrouw ,kinderen ,schoonmam en fam. missen jou heel erg. Rust zacht Nello, schoonmam

  3. Mi mancherai tanto cheffone, per me sei sempre stato più che un amico ed un titolare. R.i.p. un abbraccio Cesarinho

  4. Ongelooflijk dit!, Nello rust vredig. Wij wensen de familie veel sterkte met het dragen en verwerken van dit grote verlies!.. ciao Amigo.

  5. vorige week hebben we nog samen gevist en bij ons gegeten.Na 10 jaar elkaar niet meer te hebben gezien.Echt ongelofelijk dat zoiets gebeurt.Mijn hart gaat uit naar je Familie.

  6. ik miss je ooom nello <3