• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft gisteravond bij Cas Coraweg een 36-jarige man opgepakt wegens mishandeling van zijn partner. De 37-jarige vrouw verklaarde tegenover de politie dat de man na een paar dagen verdwenen te zijn, opeens weer voor de deur stond. Toen zij ruzie kreeg met de man, sloeg hij haar in haar gezicht.

Een baby van negen maanden, die zij in haar armen had, heeft ook een klap gekregen en heeft bult op het hoofdje. De vrouw had een bloedende wond en haar mond en is op eigen houtje naar de dokter gegaan. De politie heeft de man bij het huis aangehouden en heeft de verdachte voorgeleid een officier van justitie, die hechteniss gelastte tijdens het onderzoek.

16 reacties op “Man slaat vrouw met baby in haar armen”

 1. Dat is nou precies de reden dat educated women meestal single zijn, we zitten echt niet op mannen met de mentaliteit van een “jan” te wachten.. Nauseating to say the least

 2. Martijn, ze hebben weinig te willen. Als ze er problemen mee hebben dan stuur je ze terug naar die hutjes in Colombia en haal je weer een andere.

 3. @Jan Als je een Colombiaanse vrouw slaat, ben je haar definitief kwijt, zeker als ze een baby in de armen heeft. Colombiaanse vrouwen weten hoe ze behandeld willen worden 🙂

 4. @Brian, neem er 1 uit Colombia of Dominicaanse Republiek. Heb je veel meer plezier van!

 5. @Big daddy Heinrich Brigitta..

 6. @What a shame schreef op 04-03-2013 om 08:05

  [quote] Hebben jullie enig benul hoe mannen liegen en je inpalmen en perfect zijn, [/quote]

  Er wel een aan gedacht dit ook om te draaien ????

 7. @Brian Ik vind het een goed plan!! Mijn ladies zijn ook 30+, match made in heaven! 😉

 8. @what a shame, Dat soort dames die jij kent ken ik ook maar die gaan liever met snelle jongens. Je ziet ze wel in het uitgaansleven. Tevens ken ik meer 30 plus mannen met eigen huis en goede baan die hier geen normale vrouw kunnen krijgen want ze hebben geen gouden kettingen en gouden velgen onder hun auto.

  Misschien een idee om deze mannen en jouw dames 1 keer samen te brengen?

 9. @brian Normale mannen?? Waar kun je die vinden dan? Ik ken een hele reeks single, mooie, gestuurde, onafhankelijke vrouwen, die allemaal springen voor een beetje normalcy in hun levens. Die badboys ontwijken, en die echt wel hun huiswerk doen eer ze een relatie aangaan met een man, guess what.. They are all still single.

 10. @Whatahouse, Je hebt gelijk in het deel dat vrouwen inderdaad deze soort mannen maar gedogen en dit laten toelaten. Ze zien de normale mannen niet staan want die zijn niet stoer genoeg. En dit is een klein eiland we weten allemaal wel wie wie is en met wie iemand gaat en toch kiezen deze vrouwen voor deze losers.

 11. Hebben jullie enig benul hoe mannen liegen en je inpalmen en perfect zijn, TOTDAT je hun kind krijgt of todat je met ze trouwt, of totdat ze in je huis wonen, je auto lenen, je bankrekening leeghalen??!! Laten we even alle feiten in acht nemen, voordat we gaan oordelen.
  Niemand weet wat er tussen 4 muren gebeurd. Je kan nog zo geleerd zijn, uit oud geld komen of helemaal niks hebben, we leven in een macho cultuur, en zolang dat gedoogd wordt door moeders en vrouwen, omdat ze bang zijn om alleen over te blijven, zal dat niet veranderen. Begin er alvast mee om je dochters te leren dat ” A woman needs a man, like a fish needs a bycicle!”

 12. Wat zijn het toch een dushi hende !

 13. @Paul, deze man zal wel een gouden ketting hebben en een mooie motor waar hij in het weekend rondrijdt in Salinja.. Tja dat is toch wat de vrouwen van Curacao willen!

 14. @ Paul Martina. Maar ook de moeder gaat niet vrijuit, want hoe haalt ze het in haar hoofd een relatie te krijgen met deze kerel, en veel erger nog er een kind van te krijgen.

  LOVE betekent toch Legs Open Very Easy op Curacao?

 15. Dus ook dit fenomeen uit onze cultuur is aan het afbrokkelen ! Straks rest ons alleen nog het celibaat en ook dat is niet meer wat het geweest is.

 16. Deze baby van nu pleegt in 2030 waarschijnlijk zijn eerste atrako, want dit is typisch een gezinssetting waaruit delinquent gedrag wordt aangeleerd. Naar goed voorbeeld van de vader.

  Maar ook de moeder gaat niet vrijuit, want hoe haalt ze het in haar hoofd een relatie te krijgen met deze kerel, en veel erger nog er een kind van te krijgen.

  Het wordt hoog tijd dat we ouders aansprakelijk gaan stellen voor de criminele daden van hun kinderen, want door een gebrek aan opvoeding zijn de ouders voor de cri inele daden van hun kinderen verantwoordelijk.