• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De receptionist van het Blue Bay Golf Resort is gisterochtend overvallen door twee mannen. Dat meldt de politie. De overvallers deden zich eerst voor als klanten en vroegen om de prijs van een kamer, om vervolgens een wapen te trekken.

De daders eisten geld, bonden vervolgens de handen en voeten van het slachtoffer vast met elektriciteitssnoer en een telefoondraad. Daarna doorzochten ze de kleine kluis in het kantoor. Zij wisten geld, een laptop en twee mobiele telefoons mee te nemen om daarna weg te vluchten in een auto.

Tips
Een bewaker trof het slachtoffer aan. Hij moest een raam breken om in het kantoor te komen. Het Overvalteam onderzoekt de zaak. Tips over deze zaak kunnen doorgegeven worden via telefoonnummers 8666-140/ 8666-192, 911 of 108.

10 reacties op “Overval bij Blue Bay Resort”

 1. @Einstein, wat is dan wel een strakplan? om ons te laten mishandelen en vermoorden door dit tuig? Politie doet toch niets

 2. Ik zeg het weer, wordt tijd om zulke mensen als staatsvijand te behandelen. Zij die een land van z’n broodwinning ontneemt. In het geval van Curacao verjagen van toeristen moet zonder pardon op water en brood gezet worden. Het lieft levenslang.

 3. Omdat het bewapenen van burgers voor nog veeeeeeel meer ellende zal zorgen. Terug in de tijd naar het Wilde Westen lijkt mij geen strak plan.

 4. Waarom zijn de bewakers van Blue Bay niet bewapend met vuurwapens? Waarom mogen de bewoners van Blue Bay geen vuurwapens dragen? Waarom mag een burger zichzelf niet bewapenen en verdedigen? Waarom lossen wij het probleem van de overvallen niet op?

 5. Bij de eerste keer krijgt de overvaller van de rechter een belachelijk werkstrafje, bij de tweede keer een nieuwe kans en wederom een compleet belachelijk werkstrafje : borden afwassen? Etc. Wáárom doet de politie eigenlijk de moeite voor om dit schaamteloze tuig op te sporen? Werkkamp: dat werkt letterlijk en figuurlijk wel.

 6. Ben r vorig jaar 2 weken geweest. Bewaking stelt niks voor.
  We logeerden pal tegenover de receptie. Vaak zijn t de bewakers zelf haha.
  of hun kennisjes. Zodra je blue bays uitrijd zie je al in wat voor buurt het staat.
  Deze omgeving staat toch al niet zo best bekend. Wie herhinnerd zich niet de gang wars die er waren.

 7. @Velez, Je kan beginnen met jongeren die overdag onder een boom hangen op te pakken en aan het werk te zetten. Jongeren die in dure autos, quads en motors rijden vragen hoe ze aan het geld komen. We weten allemaal wel uit welke hoek de meeste overvallers komen maar we doen er verder niets mee. Het is nu tijd voor DADEN en geen woorden en rapportjes en dienstreizen tot aan timbuktoetoe. Ben je onder de 25 en heb je geen werk of studie dan ga je maar maatschappelijk werk doen of ga je schoffelen in parken.

 8. Furrek, kaerels, toch mieters dat ik net op taid weg was met mijn Audi Q4. Je zal toch je Cohiba of Monte Cristo laten vallen van de schrik.

 9. Op mijn tong liggen allerlei woorden, elke dag lees ik weer dit soort berichten, je wordt er zo simpel van. Ik kan wel 100 oplossingen aandragen alleen is 99 volgens vele niet humaan. Maar ja, hoe humaan zijn deze gasten? Lees ik ook nog dat er een man van 79!!! is overvallen. Ok, 100 inhumane oplossingen dan maar. Dat geouwehoer over kansloze jeugd, geen opvoeding bla bla bla, tijd voor een andere minder prettige aanpak, oh ja, en zo goedkoop mogelijk want die lui kosten bakken met gek. Iemand suggesties?

 10. Er is daar toch bewaking?