• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie kreeg vannacht om 1.45 uur een melding van diefstal met geweld in een huis aan de Kaya Yerba Bueno. Een oudere man van 79 jaar was het slachtoffer geworden van diefstal en mishandeling, zo bleek bij aankomst. Het overvalteam onderzoekt het voorval.

De politie stelde vast dat het slachtoffer in zijn kamer was terwijl hij een geluid in huis hoorde. Hierop ging hij op zoek naar het geluid. Daar stuitte hij op iemand die hem qua gezicht bekend voorkwam. Zonder iets te zeggen deelde de verdachte enkele klappen uit met een stuk hout. Daarna ging hij de kamer van het slachtoffer binnen, pakte vijf gulden en verliet het huis. Het slachtoffer had flink wat verwondingen opgelopen en is per ambulance naar de polikliniek gebracht voor behandeling.

Tips
Het overvalteam onderzoekt de zaak en is te bereiken op 8666-140 en 8666-192 tijdens kantooruren. Ook 911 (24 uur per dag) of 108 (anoniem) staan open voor tips die kunnen leiden tot de aanhouding van de dader.

3 reacties op “Diefstal en mishandeling in de Kaya Yerba Bueno”

  1. @wladimiro, Tur tur ku Schotte!

  2. Wij ouderen worden dubbel en dwars gestraft : door de OVERHEID die inkort op onze koopkracht en door het GEBOEFTE dat ons aftakelt om aan onze zakcentjes te komen..
    (ik ben 69 jaar oud)

  3. Wat een primitieve stomme lafbek en dat tegen een man van bijna 80 jaar! Respectloos en geen enkel schaamtegevoel (!). Schandalig. Hopelijk geen ‘werkstrafje’ als hij gepakt wordt, maar een lange tijd in een werkkamp stoppen.