CURAÇAO – Minister-president Daniel Hodge heeft morgen een kennismakingsgesprek met de commissie voor Koninkrijksrelaties van de Tweede Kamer. Vervolgens heeft de commissie een kennismaking met de gevolmachtigde ministers van Aruba en Sint Maarten.
Hodge en minister van Economische Ontwikkeling Steven Martina zijn sinds vorige week op werkbezoek in het Europese gedeelte van het Koninkrijk.

3 reacties op “Hodge ontmoet commissie voor Koninkrijksrelaties”

 1. @K Arends Laat mij het uitleggen: Hodge is PS,Asjes is PS, Asjes is getrouwd met Tara Prins wier vader een belangrijk en niet onbemiddeld persoon is . Pa Prins is klant bij de PSB. Hodge was , en wordt weer , directeur bij de PSB. Alles duidelijk. Zo werkt dat hier. Ook bij Hodge dus.

  @Emilio
  Wiels zal haar aan haar haren uit het ministerie trekken. Hij heeft daar handigheid in gekregen.

 2. @ K Arends

  Volledig mee eens. Hodge blijkt gewoon deel uit te maken van de kongsi . Maar gelukkig krijgen we over een paar maanden Wiels aan het roer….Die zal er wel korte metten mee maken!

 3. Hodge heeft al het respect dat hij bij mij had opgebouwd de afgelopen maanden ineens verloren door op deze reis Tara Asjes en Stella van Rijn mee te nemen. Betrian, een echte vent, zou deze dames nog niet meegenomen hebben om zijn handbagage te dragen.

  Het is toch van de gekke dat Schottes stoeipoes Stella nog steeds in functie is, en dan Tara die nog nooit van haar leven iets gepresteerd heeft en het alleen een tijdje vol heeft gehouden als falende manager bij Holiday Beach omdat de eigenaar daar, haar vader dus, haar de hand boven het hoofd hield. Vervolgens probeerde ze een niet bestaande functie bij de CPA voor haarzelf te regelen waar de media gelukkig lucht van kreeg waardoor dit niet doorging.

  Jammer Hodge, maar ik doe namens de hele bevolking een beroep op Stanley Betrian: KOM TERUG!