• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister van Economische Ontwikkeling Steven Martina heeft een kennismakingsbezoek aan MKB Nederland gebracht. Voorzitter Hans Biesheuvel en vice-directeur internationale economische zaken van de grootste ondernemingsorganisatie van Nederland VNO-NCW, Angélique Heijl wachtten hem op.

Minister Martina sprak met de voorzitter van het MKB af dat Curaçao en Nederland samen deel zullen nemen aan toekomstige internationale handelsmissies. Daarnaast werd afgesproken dat Curaçao in beeld wordt gebracht bij MKB Nederland, hetzij als nieuwe afzetmarkt dan wel als vestigingskeuze. Martina en Biesheuvel spraken ook af om elkaar begin mei weer te ontmoeten op Aruba tijdens de conferentie ‘Europe meets the Americas’. Later dit jaar komt de MKB-preses naar Curaçao in verband met het twintigjarig jubileum van het MKB Curaçao. Biesheuvel treedt daar op als gastspreker.


fotografie: Nico van der Ven

5 reacties op “Martina ontmoet voorzitter MKB Nederland”

 1. @Ruwensly, wie wat steelde??????? Huh?
  Stelen, stal, gestolen.

 2. @Janchi, waarom kom jij niet met oplossingen? Je steunt en steunde de criminele exregering van Curacao die niets voor het volk deed en alleen maar steelde en nu hebben wij de financiele problemen hiervan.. maar ik hoor geen enkele oplossing van jou!

 3. @Philippe Maaskant, hoe wil jij dan de werkloosheid en criminaliteit op Curacao dan aanpakken?
  Je kan ”heel” Curacao opsluiten in de gevangenis maar dat kost je 300 gulden per dag per persoon.
  Blijkbaar doet niemand het goed genoeg volgens jou, behalve jijzelf en de PAR die op ”sterven” ligt. Wat let je om met een eigen politieke partij te komen?
  En waarom blijf je op Curacao wonen als Nederland veel beter is? Als ik jou was dat was ik allang weg!

 4. Zeer kostbare handelsmissies met brillendokter El Hakim aan het hoofd hebben alleen in zijn fantasie veel opgebracht. In werkelijkheid bleken het alleen maar kosten te zijn, die het volk moet betalen.

 5. Voor de handelsmisies kan iedereen zich aanmelden op de website van het ministerie. Dat kan iedere ondernemer doen en daar ook zien welke er zijn gepland. Daar hoeft MKB Nederland niks aan te doen. Het is misschien wel handig om MKB in NL even uit te leggen hoe de 80/20 regels van Wiels hier werkt. De CPA had zich gewoon kunnen melden voor de Panama missie bijvoorbeeld, maar bedenk dan wel tevoren wat je in de aanbieding hebt….
  Er gaan staan in de hoop dat ze in Panama spontaan onder de indruk komen van Curacao is te optimistisch. Bedenk dus vooraf een beleid….