• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Bij de McDonald aan de Dr. Maalweg heeft zojuist een gewapende overval plaatsgevonden. Dat meldt StreaLuz News. Tijdens de overval zouden ook schoten zijn gelost. De overvallers zijn er vandoor gegaan met een nog onbekende som geld.

24 reacties op “Gewapende overval McDonald’s Dr. Maalweg”

 1. Juist Jandino.. waarom lopen dos santos, schotte, constancia cooper hakim asjes jamaloodin van der Dijs nog steeds vrij rond?

 2. @ Jandino: Ik ben het met je eens. Ik vind het ook discriminatie dat met twee maten wordt gemeten. Ik ben tegen discriminatie van welke vorm ook. Blank, zwart, godsdienst, rijk of arm, daar heeft de overheid helemaal niets mee te maken. De wet moet voor iedereen gelijk zijn. Stel je voor dat je voor dezelfde auto in de showroom meer moet betalen als je een zwarte katholieke miljonair bent en een blanke arme protestant krijgt de auto voor de helft van de prijs! De overheid discrimineert echter wel. Als je meer hebt (niet als je meer gebruikt!) moet je meer betalen voor dezelfde dienst dan iemand die minder heeft. VOOR DEZELFDE DIENST! Dit is pure discriminatie. Iedereen gelijk voor de wet!

 3. etieneSambo, Is ook zo maar ik bedoelde dus dat hoog geplaatsten
  zoals banidirecteuren,managers etc die frauderen vaak de dans ontspringen.
  Maar ja waar gebeurd dat niet ook hier. Alleen staat het land nu bol van het nieuws over corruptie elke dag is er weer een nieuw geval. De inkomens afhankelijke zorgpremie werdt de nek omgedraaid. Nu betalen de armeren ook het volle pond. Het was een geweldig plan maar waarschijnlijk wonen er toch nog veel rijken in nederland. Volgend jaar moeten ze in ieder geval veel meer belasting gaan betalen en wordt het nivo van de gezondheidszorg vergelijkbaar met een derde wereld land. Oude mensen worden uit hun bejaardentehuizen gezet want er gaan er 800 dicht. Waar komen deze mensen dan als niemand voor hun kan zorgen? Op straat? Dan zijn ze helemaal een prooi voor overvallers daar.

 4. Bijna gelijk Jandino: één dingetje nog! Je bent te positief over de overheid. Het is niet zo dat ze de rijken ontzien hoor. Daar wordt ook van gestolen. Sterker nog: hoe rijker je bent hoe meer ze van je stelen (belastingen!). Als de rijken zouden worden ontzien zouden er steeds meer rijken zijn en steeds minder armen. Nee hoor, er komen juist steeds meer armen! De regering steelt overal en van iedereen.

 5. Helemaal gelijk hoor jochum. Afgelopen 2 weken zijn er 18 oude hulploze mensen beroofd.
  Ook waren er enkele zwaar mishandeld. Het feit is ook dat er 400 nederlanders Per dag vertrekken uit nederland. Dat zag ik op het nieuws. De regering laat arme en hulpbehoevende mensen stikken. Sterker ze worden nog eens bestolen ook. Slleen de rijken worden ontzien. En als er zakkenvullers de fout in zijn gegaan wordt hun het hand boven het hoofd gehouden. Jij brnt niet dom jochem. Je verwoordt precies wat er daar aan de hand is. Dagelijks moorden, geweldadige berovingen. Hoe armer ze ook daar worden hoe erger het wordt. Zo gaat het hier ook.

 6. Eén ding heeft Jochem wel goed begrepen! Hij schreef (letterlijk):

  Zelfs de regering besteeld de mensen.

  Dat is helaas zowel hier als in Nederland maar al te waar. We vormen toch een democratie op Curaçao? Laat de regering maar een referendum uitschrijven over de verhoging van de O.B. met als opties:

  1. OB verhogen tot 9 %
  2. OB blijft gelijk
  3. OB afschaffen

  Dat lijkt me nou eens democratie! Ik ben benieuwd wat eruit komt. Jochem, je hebt groot gelijk: de regering besteelt de mensen.

 7. @Jochem , Noord-Afrikaan of West-Afrikaan …potato vs potato.

 8. @ Non grata. Stop daar graag eindelijk eens mee.

  Ondanks de vele oproepen daartoe blijken sommige domme figuren met IQ-44 het nooit te leren.

 9. @Jochem. zoals jij nederland beschrijft lijkt het wel heel erg veel op curaçao, maar dan niet zo erg..

 10. @jochem, wat een ontiegelijk domme reactie!!!
  een en al frustratie!!!
  zielig!

 11. @ Jochem. U vergeet USA, Mexico, Afghanistan, enz. te vermelden. We leven hier en niet daar. HIER kunnen en moeten we de problemen oplossen, ja toch? Waarom reageren velen dan toch zo DOM om de aandacht af te gaan leiden door andere landen er chronisch bij te gaan halen. Weer dat chronisch wijzen naar een ander. Stop daar graag eindelijk eens mee. Dit draagt indirect juist bij toch het probleem!

 12. Natuurlijk is het slecht al die criminaliteit op korsao.
  Maar kijk eens in nederland daar is het pas erg. Het is een sport om daar oude
  weerloze mensen te mishandelen en te beroven. Elke dag gebeurd het daar.
  Totaal respectloos en dan nog maar te zwijgen over het aantal kinderverkrachters,
  Noord afrikanen die terreur zaaien en iedere juwelier afknallen.
  Nederland staat bol van corruptie en hoge pieten vullen hun zakken.
  Zelfs de regering besteeld de mensen. Er is heel veel armoede daar dus criminaliteit neemt explosief toe. Dus laat nl zn mond houden over curacao. Voel me hier op dit moment veiliger dan daar. En hier is t beter weer daar wordt je veel vrolijker van .

 13. @Sander, zo is dat.
  Het is nog beter om ze vanaf de lagere school in te hameren dat ze respect voor anderen moeten hebben, helaas krijgt men tegenwoordig geen rapportcijfer meer voor gedrag, orde en netheid.
  Hoop dat dit weer ingevoerd wordt, want problemen moet men bij de bron aanpakken, anders is het net zoiets als dweilen met een geopende kraan.
  Terug naar (de goede) normen en waarden van vroeger.
  Criminaliteit maakt onze economie kapot!

 14. meneer navarro …… oplossing….is Cameras rond punda en otrabanda plaatsen, zoals wij in nederland kennen. en overal waar toeristen zijn, en noem maar op….. het is een optie en dat kan veel helpen. i.p.v politie die je niet genoeg hebt, laat deze maar met hun vette reet in het warda di polis zitten en hier naar kijken.2E OPTIE bevolking meer bijbetrokken met het progamma Opsporing verzocht ….. zo krijg men heel veel hulp… nooit aangedacht meneer navarro…. hier word heel veel opgelost met dit progamma…. denk eens overna….nu gebeurt de dingen niemand weet hoe en wat en waar is gebeurt . want er is niks aan materiaal zoal bewijs van ?????/ reken maar op…. hoeveel hiermee kan opgelost worden. ik ben een echte yioe di corsow.. op curacao hebben wij parkeermeters. en waarom geen cameras rond willemstad punda

 15. De gemeenschap is aan het verharden!
  We schrikken niet meer van een bericht over een overval.
  Hoezo niet straffen vanwege hoge kosten? ZWAAR straffen!
  Ieder mens met gevoel en respect voor het leven van een ander mens en zijn eigendommen heeft het recht op een vredige omgeving! We kunnen toch niet toestaan dat we gebukt gaan onder angst om ‘s avonds op stap te gaan, een hapje te eten, bang om thuis de poort te openen, ‘s nachts voor de ramen turen als voor de zoveelste keer alarmen af gaan in de buurt, of honden blaffen.
  BASTA met de overvallen, straffen moeten zwaarder, geen pardon!
  Bedenk van te voren wat je aanricht en draag naderhand de consequenties! Werkstraffen in herkenbare outfit en aan een ketting is zeer gepast. Werken zullen ze deze laffe, luie, gevoelloze gasten met wapens!

 16. In een normale beschaafde wereld zijn het de ouders (TWEE!) die de kinderen opvoeden: normen en waarden, beschaving, etc. bijbrengen, slecht gedrag corrigeren.. Maar ja hier is niet de normale wereld, vader is meestal blijvend pleite, en moeder accepteert het ziekelijk machogedrag van zoonlief van KLEINs af aan! Dus ja, dat gaat van kwaad tot erger.Niet raar, ja toch?

 17. Mensen die gewapende overvallen plegen zijn moordenaars in spee en dienen als zodanig behandeld te worden.
  De rest van hun leven aan de samenleving onttrokken worden is m.i. de enige oplossing.
  Als we kiezen voor een opvang van Fl. 300,00 per dag moet dat maar.
  Van mij mogen we ook de doodstraf invoeren voor dit tuig. Samen met begraving goedkoper dan 3 dagen detentie.

 18. Er is maar één remedie tegen boeven met wapens: sta de weerloze burgers toe zich ook te bewapenen. Dan zijn wij tenminste niet weerloos tegen de aanvallen van boeven.
  Laat het personeel en de bezoekers van McDonald’s terug schieten op dit tuig.
  GEEF ONS DE VRIJHEID OM ONSZELF TE VERDEDIGEN!

 19. Gewoonweg hardere en/of langere straffen toepassen. Laat merken dat midaad niet loont !

 20. @Sander, laat de ouders maar van dit tuig mee betalen, Omdat zij liever zelf op straat hangen, achter vrouwen aanzitten of in het casino zitten of naar cache feesten gaan groeien deze kinderen op zonder opvoeding.

  Tevens kunnen deze criminelen mee betalen. Geef ze een orange pak en laat ze maar scholen opknappen en rooien schoonmaken en troep opruimen. Op die manier leren ze hoe je op een eerlijke manier kan werken!

 21. Als een gevangene 300 NAF per dag kost.
  En stel er zijn 500 gevangenen: dan is dat per dag 150.000 NAF
  dat is per jaar x 365 : bijna 55 miljoen gulden op jaar basis.
  Zorg voor de jeugd en minder bedeelde gezinnen zal wel wat kosten, maar het kan later giga geld opleveren aan besparingen!!!!
  laat de regering hier eens naar kijken.
  het scheelt zo een hoop ellende zowel voor de daders als voor de slachtoffers…

 22. ik lees de laatste tijd vaak dat de politie de daders hebben opgepakt.
  Dat is een goed teken…..

  Helaas, er zijn nog al veel typetjes die in de criminalitiet hun geld willen verdienen.
  een gevangene kost 300 NAf per dag, heb ik wel eens gelezen.
  kan dat geld niet beter besteed worden aan jeugdzorg, zodat er minder tuig opgroeid.
  ik denk, als er meer jeugdigen vroegtijdig begeleiding krijgen dat justitie en het gevangenis wezen een stuk goedkoper kan worden.
  ook de politie kan dan met minder mensen werken.
  jeugdzorg moet al vanaf 12 jaar beginnen, naschoolse opvang (gratis maken) en tijd besteden aan voorlichting en de mogelijkheden voor de toekomst van de jeugd.
  ook gezinsbegeleiding zal een hoop geld opleveren aan besparingen in de toekomst!!!
  dat zal wel een aantal miljoenen kosten, maar dat wordt heel snel terug verdient.
  gevangenen kosten veel geld en als deze mensen werken ipv cimineel zijn.
  dan gaan ze ook belasting betalen.
  zal ook schelen in het aantal kindmoedertjes…
  kortom: Preventie is beter/goedkoper dan straffen…

 23. Er zijn 3 daders opgepakt dankzij snelle actie SKS en politie!

 24. Laat me raden: de politie roept getuigen op… Nou, die zaten toch binnen? Iedereen ondervragen en heeft er iemand toevallig iets gefilmd van deze laffe overval?