CURAÇAO – De politie heeft gisterochtend een patrouille gestuurd naar een snèk aan de Katunastraat wegens een poging tot inbraak. Bij aankomst zagen de agenten een man over een muur springen van een huis dat aan de snèk grenst. De man rende richting de Santa Rosaweg, de politie zette direct de achtervolging in.

De politie gaf meerdere malen het bevel tot stilstand en loste een waarschuwingsschot. De verdachte gaf hier geen gehoor aan en bleef doorrennen richting een mondi achter een school aan de Santa Rosaweg. De agenten wisten de man in de mondi vast te grijpen.

Gewond
De 31-jarige verdachte bleek bij zijn aanhouding een kapwond te hebben aan zijn rechterknie en schrammen aan zijn linkerknie. De wonden heeft hij opgelopen tijdens zijn vlucht. De man is naar de polikliniek gebracht voor verdere behandeling. Na zijn behandeling is de verdachte naar de politiepost in Montaña gebracht en voorgeleid aan de hulpofficier die het bevel gaf hem op te sluiten gedurende het onderzoek. Tijdens een onderzoek bij de snèk heeft de politie en breekijzer in beslag genomen.

2 reacties op “Dief raakt gewond tijdens vluchtpoging”

  1. Smile dit artikel betreft Curacao hoor, niet Nederland.Daar zijn de straffen anders en ook hoef je niet aan te komen met slechte jeugd en spijt betuigingen zoals in Nederland.

  2. Goed werk politie. Zal helaas wel hooguit een werkstrafje worden: onkruidjes trekken op zijn zielige knietjes. Oh, hij weet van niks. Slechte jeugd gehad en we geven hem een volgende kans (om in te breken).