• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Daniel Hodge maakt geen haast met inspanningen om de ‘aanwijzing’ van tafel te krijgen. Het is volgens Hodge zaak om eerst orde op zaken te stellen op financieel gebied. Dit betekent maatregelen nemen zoals de Landsverordening Basisverzekering die onlangs is ingevoerd. Dat meldt Radio Hoyer 2.

De maatregelen gelden ook voor de nieuwe Landsverordening AOV waar momenteel de laatste hand aan wordt gelegd. Pas als alle maatregelen zijn genomen om Curacao financieel gezond te maken, stapt Hodge naar de Nederlandse regering om de aanwijzing van tafel te krijgen. “Om de toekomst te investeren, om de economie aan te laten trekken, zal geleend moeten worden en dat is met een aanwijzing onmogelijk. Het één belet het andere”, aldus Hodge.

Werkbezoek Nederland
De premier vertrekt vandaag naar Nederland en gaat kennismaken met Nederlandse bewindslieden. De minister van Economische Ontwikkeling Steve Martina, voegt zich volgende week bij Hodge.

Premier Hodge vertelt aan radiopresentator Rick Hart wat hij in Nederland gaat doen:

4 reacties op “Hodge: Geen haast om aanwijzing van tafel te krijgen”

 1. Verstandig, hardlopers zijn doodlopers.

 2. Premier Daniel Hodge maakt geen haast met inspanningen om de ‘aanwijzing’ van tafel te krijgen. Het is volgens Hodge zaak om eerst orde op zaken te stellen op financieel gebied.
  Ja Hodge dat zijn precies de eisen die de Rijksministerraad stelt om de “aanwijzing” van tafel te krijgen dus erg origineel is je opmerking niet. Wat mij betreft valt dit onder de categorie “papagaaien”, weet je wel, napraten !

 3. @Actie. Vertrouwen in deze regering is het sleutelwoord. Hodge en zijn ministers moeten eerst het tekort, dat de vorige regering heeft (weten) op te bouwen in 2 jaar, wegwerken. Dat kost tijd. En………….er zullen onaangename maatregelen genomen moeten worden.

 4. Met een economie die moet draaien op zoveel ONgeshoolden, die (vrijwel) geen belastinggeld in het laatje brengen zal het NOOIT gaan lukken. Kers op de taart de 80/20 regeling. Of staat die 80 voor mensen, die ook nog eens geen zin hebben in hun werk? Importeer hoogwaardig personeel wat gaat werken bij hoogwaardige nieuwe bedrijven met aflevering van een product van hoogwaardige kwaliteit! En mensen met zo’n salaris brengen wel belastinggeld in het laatje en mogelijk een verandering van de slechte werkmentaliteit. Onze godheid Hodge mag blij zijn met weer de laksheid van het merendeel van bevolking en er nog geen opstand / staking is uitgebroken ……….. voorlopig.