• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Daniel Hodge heeft gisteren kennisgemaakt met het Corps Consulair. Dit vond plaats tijdens een ‘Meet and Greet’ dat werd georganiseerd door het Directoraat van Externe relaties, beter bekend als het DBB, op het plein van Fort Amsterdam.

 
Tijdens de bijeenkomst werd ook stilgestaan bij het 40-jarig bestaan van het DBB, dat al die jaren contacten onderhoud met buitenlandse partners. Decaan van het Corps Consulair, Helga Mensing, opende het officiële gedeelte met woorden van felicitaties. In haar toespraak reflecteerde zij op de samenwerking tussen consulaten en de directeuren in de afgelopen 40 jaar.

Toekomst
Hodge gaf in zijn speech een toelichting op zijn visie voor de toekomst van Curaçao en het belang van het hebben van partners in het Koninkrijk en de rest van de wereld. Ook sprak hij over duurzame ontwikkelingen en de belangrijke rol die onderwijs in de realisatie hiervan speelt. De bewindsman benadrukte de belangrijke bijdrage die het Directoraat van Externe Relatie levert in de internationale positionering van het land Curaçao.

40-jarig bestaan
Directeur van DBB, Arthur Kibbelaar, voerde ook het woord. Hij lichtte de plannen van zijn directoraat toe ten aanzien van de viering van hun 40-jarig bestaan komend jaar. Het hoofddoel is het belang van relaties met het buitenland te benadrukken en de rol die het directoraat hierin vervult. Aan het eind van het officiële gedeelte vermaakte zanger Junior Tecla de genodigde met zijn muziek.

www.versgeperst.com