CURAÇAO – Een motor en een auto zijn gistermiddag in botsing gekomen. Het verkeersongeluk vond plaats op de Andres Belloweg ter hoogte van de Willem Hoyerstraat.  Drie mensen raakten gewond. Vermoedelijk reed de motorrijder te hard.

 
Een 26-jarige motorrijder reed in de richting van de rotonde van Brievengat, waar een auto linksaf wilde slaan om de Willem Hoyerstraat in te rijden. De motorrijder kon zijn rijwiel niet meer controleren en botste op de kruising tegen de achterkant van de auto. In de auto zaten een vrouw en een dertienjarig meisje. Alle betrokkenen zijn naar de polikliniek van het SEHOS overgebracht.

Diefstal
Na het ongeluk hebben onbekenden de motorfiets meegenomen. De politie startte een onderzoek en vond de motorfiets op het erf van een huis in de Nilda Pintostraat en nam deze in beslag. De verkeerspolitie vervolgt het onderzoek.

4 reacties op “Diefstal voertuig na verkeersongeluk”

  1. gebeurt niet alleen op curacao hoor mn auto is geplundert in nederland, ik lag nog naast mn auto die totaal in de kreuk op zn kant lag.

  2. Was toevallig vorig jaar ook op de Andres belloweg een ongeluk gebeurt.S`Nacht s uit de bocht gevlogen.En ook idd de politie is weg en gelijk alles wordt uit de auto gestolen .Radio e.d.Kofferbak leeggehaald.Ongelooflijk,ze komen er speciaal hun bed vooruit denk.

  3. @ Antonio.

    Geloof niet dat de motorrijder nog op de motor zat toen het ding werd gestolen ! LOL

    Maar je hebt gelijk, het is te zot voor woorden, het lijken wel een stelletje raven hier op het eiland, alles, maar dan ook werkelijk alles moet worden gestolen als het ook maar 1 seconde onbewaakt is.
    Dan mogen YDK zo trots zijn en niet blij zijn wanneer ze weer negatief in het nieuws komen, maar dit soort feiten kun je niet ontkennen.

  4. Typisch Curaçao, ze jatten echt alles onder je kont vandaan!