• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Koninklijke Marechaussee op Curaçao heeft woensdag een 25-jarige Nederlandse militair aangehouden op verdenking van diefstal. Honderden euro’s zouden zijn ontvreemd aan boord van een schip van de Marine. Na een aangifte van de Marine is de marechaussee een onderzoek gestart.

Na overleg met het Openbaar Ministerie Curaçao is de verdachte aangehouden. De marechaussee gaat een dossier tegen de militair opmaken en inzenden naar het Openbaar Ministerie Curaçao.

5 reacties op “Marechaussee houdt militair aan op verdenking van diefstal”

 1. Wat heeft OM Curaçao hiermee te maken
  1. Is gebeurd aan boord van een KMeenheid
  2. KMeenheid is NL grondgebied
  3. Betrokkene is militair, dus militair onderzoek en afhandeling (strenger als burger, vergis je niet)
  4. Militair in het buitenland wordt door de KMAR sowieso conform Nederlandse wetgeving behandeld, niet cf Curaçaos of ander lands rechtsregels
  5. Waarom wordt uberhaupt dit naar de buitenwereld bekend gemaakt, en als het een burger betreft totaal niet als het om een diefstal(lletje misschien)

 2. @yoe, is toch wat anders toch.. geen geweld, schieten op burgers en ga zo maar door!

 3. @ Yoe di terra
  Dit heeft als zodanig niets met Curaçao te maken! Gewoon een supereenvoudige ordinaire diefstal òp een nederlands schip: zeker om compleet af te keuren en moet ook zeker gestraft worden. MAAR ……….. in ieder geval betreft het géén overval/zéér PRIMITIEF geweld (mishandeling) met machetes, stenen, messen, pistool(kolven) of zelfs móórd!

 4. Crimacao , waar ben je ,, zeg je niks…

 5. Diefstal door militair op een Nederlands marine schip. Is dit dan geen interne gelegenheid. voor de marine zelf. Waarom naar Openbaar Ministerie Curaçao.