CURAÇAO – Een 23- en een 48-jarige bewaker reden woensdag even na middernacht in een bedrijfswagen naar Politiebureau Rio Canario voor hulp. De mannen bloedden aan hun hoofd en hals. Zij verklaarden dat zij iets eerder de Lagoweg inreden om een collega naar huis te brengen toen zij beschoten werden.

Door de kogelinslagen brak het glas van de bedrijfswagen en raakte beide inzittenden gewond. De 23-jarige bewaker is met een ambulance overgebracht naar het Sehos.

Overval
Uit voorlopig onderzoek is gebleken dat in de Lagoweg een ongeluk heeft plaatsgevonden tussen een scooter en een auto. Volgens verklaringen ter plaatse waren twee bestuurders betrokken bij het ongeluk. In een voertuig van de Curaçao Road Service (CRS) waren de betrokkenen bezig de botsing af te handelen toen het portier openschoof en zij een gewapend persoon zagen staan. De man eiste dat de chauffeur hem de sleutel gaf en richtte het wapen op hem. Op dat moment reden de bewakers de straat in. Hier schrok de overvaller van waardoor hij de benen nam en enkele schoten loste. De oorzaak van het ongeluk en het motief achter de schietpartij worden onderzocht.

2 reacties op “Bewakers beschoten in Lagoweg”

  1. We hebben hier toch leger zitten.. Haal ze op van Mambo beach en laat ze de straten controleren.

  2. Motief word onderzocht ?,een persoon met het iq 0 begrijpt nog wel dat het om de auto ging