• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – 35 Leden van het Corps Consulair maken morgen kennis met premier Daniel Hodge en andere ministers uit zijn kabinet. Dit vindt plaats bij het Directoraat voor Externe relaties, beter bekend als de Dienst Buitenlandse Betrekkingen (DBB) in Fort Amsterdam.

Naast de leden van het Corps Consulaire krijgen andere partners en stakeholders van DBB ook de gelegenheid om kennis te maken met Hodge. Ook staat de DBB stil bij haar 40-jarig bestaan.

Relaties
Tijdens het officieel programma van de meet and greet voert de premier het woord. Directeur Arthur Kibbelaar zal ook een toelichting geven op het belang dat DBB heeft voor de relaties van Curaçao met andere landen.

Doelstelling
In het Regeerakkoord staat dat de bilaterale relaties met landen in de regio en de rest van de wereld moeten worden onderhouden, uitgebreid met waar wederzijdse voordelen te behalen zijn. DBB, Corps Consulaire en andere stakeholders spelen een belangrijke rol in deze doelstelling. Het komend jaar zal DBB enkele bijeenkomsten organiseren met partners om bewustwording te creëren van het belang van samenwerking met andere landen.

Cultureel
De meet and greet vindt morgen van 18.00 tot 19.30 uur plaats op het plein van Fort Amsterdam. Er zal ook een deel ingeruimd worden voor cultuur.

3 reacties op “Leden Corps Consulair ontmoeten Hodge”

 1. Dagelijks het gezeik aanhoren is niet leuk en af en toe eens met mensen praten is een uitje waar wij graag voor willen betalen.
  Het is altijd goed van gedachten te wisselen met vertegenwoordigers van andere landen.
  Dat er veel van geleerd wordt lijkt mij niet, want aan ons mankeert helemaal niets!

 2. het is inderdaad geld over de balk smijten voor zo’n meet en greeet met iemand die over 4 maanden weer aan zijn stutten trekt. Behalve natuurlijk voor H. als hij op kosten van het volk zijn klantenkring wil vergroten/onderhouden i.v.m. zijn aanstaande terugkeer naar zijn PSB-bank.

 3. Nuttig voor die paar maanden nog met deze schijndemocratische (!!) regering in functie? Kostenplaatje? Ziet Hodge zichzelf als een soort GODHEID of zie ik dat verkeerd? Of in ieder geval geen man van het volk. “HIJ” met zijn makkers beslissen in tomeloze ‘wijsheid’.
  Het volk betaalt de (zijn) rekening.