• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politiecentrale heeft gisteren om 16.18 uur een patrouille naar een huis in Rooi Santu gestuurd vanwege een geval van mishandeling. De agenten troffen bij aankomst een 31-jarige vrouw aan die verklaarde te zijn mishandeld door haar echtgenoot.

De man sloeg de vrouw nadat het paar ruzie kreeg en liet haar vervolgens achter. De politie ging met de vrouw naar het huis van het echtpaar. Daar troffen zij de 51-jarige man aan die toegaf zijn vrouw te hebben mishandeld. De politie arresteerde hem in zijn huis aan de Klasmulatoweg. Het onderzoek loopt nog.

20 reacties op “Man (51) mishandelt echtgenote (31)”

 1. @Paul, wacht maar af totdat die ”slanke” Latina jou vertelt dat haar zes ”zussen/nichtjes” niet haar zussen/nichtjes zijn, maar haar eigen kinderen. Ze zal alles doen om ze bij jou in huis te krijgen. Het gaat om een dak boven het hoofd, de rest volgt vanzelf, erkenning van alle kinderen, ohh, nichtjes. Daarna neemt die slanke Latina en haar kroost, de benen naar Holland, want daar gaat het uiteindelijk om.

 2. Paul, schoonheid vergaat.. en die slanke latina die zal er met jou geld vandoor gaan en je zal de hele familie uit santo domingo bij je thuis hebben.. geniet er maar van

 3. Rita, het probleem is dat de meeste Curacaose vrouwen zo dik zijn dat je je autobanden op dubbele spanning moet oppompen als je ze mee uit neemt.

  Dan liever een ranke slanke latina.

 4. gewoon die latinas verbieden hier te komen. er is al een vrouwenoverschot op curacao. laat die mannen maar een vrouw van curacao nemen!

 5. Oudere man met veel jongere vrouw, wat maakt het uit. Hij kleed haar uit, en zij hem ook maar dan financieel.

  Van hetzelfde wol een pak.

 6. Bingo!
  ”Jos” is Rignald!

 7. Je zou bijna denken dat die man de tandenloze Rignald is. Rignald is sinds dit incidentje ineens spoorloos.

 8. Jan heeft ook losse handjes en reageert zijn frustaties ook af op vrouwen want tegen een man durft hij niets. Terwijl zijn kinderen thuis honger leiden zit hij de grote man te spelen bij een snek met spaanstalige dames..
  Ook gaat hij graag naar santo domingo met zijn domino clubje om daar ‘wedstrijdjes’ te spelen terwijl zijn vrouw zonder geld thuis zit.

 9. @Alwin de Jongh: jij hebt toch zelf ook een vriendin die je dochter zou kunnen zijn!

 10. Hij zal haar wel geklapt hebben omdat ze om hem gelachen heeft toen hij zijn jongeheer niet meer omhoog kreeg.. tja dat soort probleemtjes krijg je als je zo oud bent.. en zo’n jonge vrouw lust er wel wat van en zal het buitenshuis gaan zoeken

 11. Rignald, lijkt geen moeite hiermee te hebben. De man is dol op vrouwen die uit pure armoede (maar met walging) kwijlende dikbuikige bejaarden knuffelen.

 12. Curacao lijkt wel op Thailand, al die oude kerels hier met jonge latinas. Wat moet je daar nu mee.

  Alleen in Thailand ziet niemand het omdat het zo ver weg is, Hier worden dit soort kerels achter de rug uitgelachen omdat ze zich heel wat voelen. De werkelijkheid is dat ze geen vrouw kunnen krijgen, alleen een vrouw die voor zijn geld bij hem wil zijn. Dat is zo.

  Je gaat toch niet met een vrouw zijn die toen jij 20 was nog niet geboren was.

  Het is echt niet normaal.

 13. @Jackson, ja ik ben ook jaloers hoor. Wil graag een vrouw hebben die enkel met mij gaat om het geld. Als zij een nederlands paspoort krijgt of mijn geld op is is zij weg.

  Ik moet maar geen testament op haar naam zetten want dan zal ik niet meer durven te eten wat ze voor me kookt.

 14. Of ben je gewoon jaloers Arthur?? Dat denk ik eerder… :p

 15. Tja, het is grappig, oudere mannen luisterend naar de Justin Bieber mp3’s van hun meer dan 20 jaar jongere vriendin.

  En je ziet deze mannen krimpen als ze met vriendin de straat opgaan en zij een bekende tegenkomt die vraagt ‘is dat je vader?’.

  Iedereen lacht hem uit omdat ze zien dat het haar om het geld te doen is, maar hij is daar blind voor omdat hij denkt dat zij bij hem blijft omdat hij superman is.

  Ik ben nu 4 jaar op dit eiland en zie het overal, oude mannen (‘papis’) met jonge latinas, en ik vind het lachen!

 16. Alwin, Hij zal wel geld hebben.. Ik zie veel oudere heren met jonge latina dames rondlopen hier op het eiland. Vaak zie ik ze later weer alleen rondlopen en hebben ze geen cent meer!

  Probleem bij relaties met een groot leeftijdsverschil is dat de vrouwen nog volop belangstelling krijgen en daar kan sugardaddy niet goed tegen

 17. Wat doet een vrouw ook bij een man die exact 20 jaar ouder is dan zij?

 18. @ Alwin de Jongh. VRIJHEID van eigen keuze is een dierbaar goed!! Laten we het op 20 jaar verschil houden en dan? Wat is het probleem als zij samen gelukkig zijn? Oudere mannen worden juist met opzet gekozen door sommige jongere vrouwen omdat die oudere mannen juist minder agressie (meer trouw) vertonen, in een beschaafde wereld tenminste. Geldt evenwel niet in een wereld waar men naast chronisch ontrouw, laag begaafden een ander primitief met pistool, machete of stenen bewerken………. 🙁

 19. Wat doet een vrouw ook bij een man die bijna 25 jaar ouder is dan haar?!

 20. Echt een daad op ‘trots’ op te zijn ……….. primitieve loser! Dame zoek uw geluk en verlaat dit onmens.