CURAÇAO – De politie moest gisteren om 14.15 uur uitrukken naar de Weg naar Kwartje wegens een verkeersongeluk. Het voorlopig onderzoek wees uit dat een voertuig op de Weg naar Kwartje reed, toen de vijftienjarige bestuurder vermoedelijk door een te hoge snelheid de macht over het stuur verloor.

De auto schoof van de weg af en botste met de linkerkant tegen de achterkant van een ander voertuig en vier kliko’s op. Door de impact botste dit voertuig tegen de muur van een huis op. De vijftienjarige bestuurder bleef vastzitten in de auto en moest met hulp van de brandweer worden bevrijd.

Onderzoek
De 53-jarige vrouw van het andere voertuig  klaagde over pijn in haar nek en borst. Beide gewonden zijn met een ambulance overgebracht naar de polikliniek van het St. Elisabeth Hospitaal. De vijftienjarige bestuurder is opgenomen op de intensive care en ook het ander slachtoffer werd opgenomen. Het feit dat een jongen van vijftien jaar een auto bestuurde op de openbare weg wordt onderzocht door het Departement van Verkeer.

1 reactie op “Jongen (15) veroorzaakt ongeluk”

  1. Lekker zo’n onverantwoordelijke idioot op de weg die anderen misschien wel blijvende lichamelijke schade bezorgt. Wat dacht men van een rij ontzegging tot minimaal zijn 21e? Zijn ouders aanspreken en verantwoordelijk stellen voor zijn gedrag en de schade, lijkt mij ook een goed idee.