• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

curacao nieuws meteorologische dienstCURAÇAO – De Meteorologische Dienst verwacht de komende werkweek weinig verandering in het huidige weerbeeld. Volgens de dienst houdt het droge weertype aan. Verder zal de komende dagen een harde wind oprukken als gevolg van grote luchtdrukverschillen boven onze regio.

De zee is vrij rustig tot ruw met golfhoogtes tussen de 1.5 en 2.5 meter. De hoogste golven zullen op het noordelijk en oostelijk gedeelte van ons zee gebied voorkomen. Opvarenden van kleine boten en zwemmers worden aangeraden rekening te houden met een nogal ruwe zee.

5 reacties op “Droog weertype houdt aan”

  1. Als ik op basis van de meteo het dak van mijn huis zou hebben gehaald, was ik toch mooi bedrogen uitgekomen.

  2. Er was überhaupt geen sprake van een droog weertype de laatste weken. Integendeel, voor Curaçao zou je zelfs kunnen zeggen: tamelijk onbestendig met af en toe een bui. Dus er was in de eerste plaats al helemaal geen droog weertype om te k u n n e n aanhouden. Ten tweede, 10 minuten na het lezen van dit bericht gisteren een bui. Vannacht een bui, deze morgen weer: een bui. Hoe zielig onprofessioneel kan je zijn. Kunnen jullie Curaçaoënaars nou eens nergens een keer goed en professioneel in zijn? Het is toch niet te geloven. Zwijg voortaan liever. Weerberichten zijn hier niet echt noodzakelijk en orkaanwaarschuwingen krijgen we wel binnen via da USA… Waarschijnlijk hebben ze bij de MDC in plaats van een 80/20 regeli8ng, een 100/100 regeling. Jeetje, om je rot te schamen, toch???

  3. Whaaaaa je blijft lachen om die mensen.

  4. Meteo Curacao mag zich beter bezig houden met het voorspellen van het weer van gisteren of van vorige week. Curacao loopt met alles achter, dus ik zal het hun niet kwalijk nemen. Per slot van rekening zijn ze ook maar ambtenaartjes.

  5. Ojee ,zandzakken voor de deur dus.