CURAÇAO – De politie moest gisteren om 19.38 uur uitrukken naar de Rouvilleweg wegens een overal op een toeristenechtpaar. Het echtpaar liep richting de Mottetwerf toen een man de tas van de 52-jarige vrouw wilde afpakken. Toen dit niet lukte, sloeg hij de vrouw in haar gezicht met een steen.

Het echtpaar wist te ontkomen terwijl de overvaller met stenen benen bleef gooien en uiteindelijk wegvluchtte. De politie vraagt getuigen van de overval zich te melden bij Departamentu di Atrako via telefoonnummer op 866-6192 / 866-6140 of 24 uur per dag naar 911 of het anonieme nummer 108.

6 reacties op “Toerist overvallen en mishandeld”

 1. Klopt sjors de meesten zijn lui ook in nederland.
  Ze stelen liever dan te werken. Dom volk.

 2. Deze incidenten beginnen al bij de airport ze zijn toeristen onvriendelijk.Het schijnt alsof de ambtenaren(douane)geen Lach of een Smiley ooit gekend hebben hun Gezichten staan altijd op Arogantie je moet waarschijnlijk erg bang worden bij deze Houding ,persoonlijk is het eerder een verschrikkelijke Visitekaartje voor curacao.Dan de overvallen het is echt niet te geloven dat er op z,n kleine Eiland zoveel verschrikking plaats vindt. Hier moeten de Ambtenaren( Politie en Co) zich meer inzetten om deze overvallen tegen tegaan want zo komt curacao verder tot verval als vakantieiland. De laatste jaren worden veel beloftes gemaakt over veiligheid.Tot nu toe sinds 10.10.10. is er geen Echte Man opgestaan om tegen de kriminaliteit is te doen.De burgers merken het niet, dat er meer gebabbel wordt als dat er gewerkt word .Op curacao is het goed spreken van wij zullen nul tolerantie akcepteren HAHA.Wilsoe deed het deze nieuwe doet het ook foei toch korsouw ,is dit de manier waarop NOS MES POR en ook nog zeggen NOS TA DUSCHI HENDE .?Deze Logo moet naar mijn inziens gauw veranderen in wij zijn aan het Proberen het zelf te doen maar het lukt ons niet omdat we veel met onze Slaven verleden bezig zijn .Daarom krijgen we ook zulke verkeerddenkende mensen .ZONDER VERLEDEN IS ER GEEN HEDEN; MAAR JE MOET VERDER MET JE LEVEN EN NIET STILSTAAN IN DE SLAVENTIJDPERK: EEN BOODSCHAP AAN DE BOEVEN GA BIJ JOUW( LIDER) WAT HALEN ,MAAR GA NIET DE TOERISTEN AANVALEN ;GA WERK ZOEKEN BEWEEGT JE ACHTERSTE.

 3. En zo wordt de kip met gouden eieren uiteindelijk geslacht. Jarenlang slecht voorbeeld door graaiende politici en te weinig actie door politie tegen overlast op straat en bij parkeerplaatsen zijn de voedselbodem voor deze ellende.

 4. CTB kan alles doen wat ze willen en er miljoenen inpompen..maar 1 geval zoals dit is meer schadelijker voor het toerisme.. En dit is niet het eerste geval.

  de mensen van de overval bij kura hulanda wetpunt zijn ook schandalig behandeld door het hotel.. (en mbt werkgelegenheid. het meerderheid van het personeel daar wil gewoon niet werken)

 5. Die zullen we niet meer terug zien. Triest.

 6. En er was natuurlijk niemand in de buurt die een hand uit kon steken!! “Het is daar om die tijd altijd zoooo stil”
  Goed voor het tourisme!