CURAÇAO – De politie heeft zaterdag tussen 10.00 en 12.30 uur een algemene verkeerscontrole gehouden op de Caracasbaaiweg. De agenten hebben in totaal 102 voertuigen gecontroleerd en 34 processen-verbaal uitgeschreven voor overtredingen.

 
Van de 34 overtredingen reden elf bestuurders zonder rijdewijs, twaalf personen hadden geen veiligheidsriem om, acht mensen hadden geen autopapieren bij zich en drie mensen kregen een proces-verbaal voor overige overtredingen. Tot slot heeft de politie drie voertuigen in beslag genomen.

4 reacties op “Politie controleert 102 voertuigen”

  1. @ Sjors. Of op alcoholpercentage? Combinatie van pistool èn te veel gezopen is wel dat hij mis schiet, ja toch 🙂

  2. Hoe gaat de minister van justitie de criminele bendes op ons eiland ‘elimineren’ terwijl zijn ‘airco ridders’ zich primair richten op het houden van verkeerscontroles. Dit schept erg weinig vertrouwen dat het criminaliteitsprobleem op korte termijn aangepakt zal worden. Met het doen van enkel sterke uitspraken komen we er helaas niet.

  3. Misschien beter in de avond controleren voor wapenbezit

  4. “Geen veiligheidsriem om” : valt daar ook staan, zitten in open laadbak van pickup/vrachtauto onder? Denk haast van niet, maar ja, dát is ook helemaal niet gevaarlijk als je een vliegbrevet hebt, ja toch 🙂