• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een politiepatrouille is zondagavond uitgerukt naar Kanga wegens een schietpartij. Bij aankomst troffen de agenten een 21-jarige man aan op de grond met een schotwond in zijn heup. De man liep samen met een 31-jarige man door een donkere steeg van de wijk toen vier gewapende mannen opdoken.

De mannen bedreigden het duo die beiden van uit het buitenland komen, en wilden hun bezittingen afpakken. Dit leidde tot een worsteling waarna een schot werd gelost. De overvallers wisten 50 gulden en enkele documenten te bemachtigen en namens vervolgens de benen.

Overleden
Het 21-jarige slachtoffer bezweek kort daarna aan zijn verwondingen. De arts heeft de dood vastgesteld. In opdracht van de officier van Justitie van het Openbaar Ministerie is het lichaam in beslag genomen voor onderzoek. De consulaten van de betrokken landen waar de slachtoffers vandaan komen, worden op de hoogte gesteld van de situatie zodat zij de families op de hoogte kunnen stellen. Hierna mag pas de identiteit van het slachtoffer worden bekendgemaakt.

Informatie
De politie roept een ieder op die denkt meer informatie te hebben over deze zaak, dit door te geven aan het Overvalteam. Dit kan via telefoonnummer 866-6140 of 866-6192, 911 of naar 108 (anoniem).

7 reacties op “Overvallers schieten 21-jarige man dood”

 1. Deze stond al op www.wikicrimes.org (Curacao)
  De inbraak bij Wimco er maar bij gezet (AD)
  Ook de diefstal van de auto die erbij gebruikt was. (Baya Beach)
  Ik krijg het er nog druk mee 🙁
  http://www.antilliaansdagblad.com/images/stories/adnews/2013/Mei/29-05-13/P02.pdf

 2. De oorspronkelijke CRIMIçao, the real one, gaat hierbij maar met pensioen, daar hij een ratje heeft onder dezelfde naam blijkbaar, zie in in de reacties 🙂 ZZZZZZzzzzzzzzzzz

 3. Zou Schotte met de financiering van een bende een alternatief voor zijn geldbesteding hebben gevonden? Ik ben er bang voor.

 4. Alle antillis eruit. Nederlanders erin.

 5. Het schip genaamd CRIMIÇAO zinkt door deze ratten met de dag verder 🙁 Walgelijk!

 6. Een mensenleven is wel 50 gulden waard toch?

  Gelukkig deed Wilsoe zoveel tegen de criminaliteit!

 7. Jaaa, laten we touristen gaan afmaken! Goed idee. In een paar minuten wel 50 gulden rijker!