• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Bernard Whiteman, belast met de portefeuille Gezondheid, heeft zaterdag een informatieochtend georganiseerd over het nieuw te bouwen ziekenhuis. De bijeenkomst werd goed bezocht door vertegenwoordigers van de instanties die betrokken zijn bij het nieuwe ziekenhuis.

Tijdens deze informatieochtend deelde Whiteman zijn visie en gedachten over het functioneren van een nieuw ziekenhuis voor Curaçao. Na de presentatie gaf hij de gelegenheid aan de verschillende belangengroepen om met hem van gedachten te wisselen.

Visie
Deze sessie verliep volgens Whiteman positief en de vertegenwoordigers hebben met de minister afgesproken om aanstaande zaterdag weer bijeen te komen. Het uitgangspunt van de bijeenkomsten is dat de minister samen met de belangengroepen tot één visie voor het nieuwe ziekenhuis komt.

4 reacties op “Whiteman bespreekt visie nieuw ziekenhuis”

 1. Op curacao komen zij geen stap verder, omdat men niet begrijpt, dat als er EEN goed voorstel of plan reeds op tafel ligt, het zeker niet wordt BEKEKEN , omdat het van
  een VORIGE REGERING was. Al is het een GOED VOORSTEL cq oplossing en hulp
  voor de BEVOLKING. Deze “slimme”regering van proffesionels, ik hoop dat zij wel in die
  “6” maanden of ik weet niet hoeveel maanden “Supermen”, wel BETER en ”
  “Proffesioneel”, te werk kunnen gaan en dat zij met de nodige RESULTATEN, zullen
  komen, voor de BEVOLKING.

 2. bla bla bla dat is het enige wat ze kunnen en over een jaar hebben we nog geen potje verf opengemaakt. ze wachten tot nederland zich aanbied om het te betalen. ze kunnen hun eigen artsen niet eens betalen dus hoe gaan ze een ziekenhuis bouwen??? met welk geld::en die wiels denkt zeker met de lokale banken in zee te gaan en volgens zijn voorwaarde en zijn vast gesteld rente.

 3. Het grootste gezondheidsprobleem is ie zelf… Obesitas, gezond eten, beetje bewegen ooit van gehoord Minister van Gezondheid(szorg)?

 4. leuk, hij begrijpt er zelf ook geen reet van