CURAÇAO – Het Ministerie van Gezondheid maakt bekend aan de bewoners in omgeving Soto dat het consultatiebureau voor baby’s en kinderen in Soto tot nader order gesloten is. Het Departement van Jeugdgezondheid betreurt dat het deze maatregel moet nemen na de inbraken in de afgelopen weken.

Het Departement van Jeugdgezondheid biedt haar verontschuldigingen aan voor het ongemak dat deze maatregel met zich meebrengt. Voor het maken van afspraken of voor informatie kan gebeld worden naar nummer 869- 5410.

6 reacties op “Consultatiebureau Soto dicht door inbraken”

  1. @crimicao – ik heb even gegoogled en jouw postings bekeken van de afgelopen maanden. Allemaal vrijwel zonder uitzondering negatief, denigrerend en generaliserend. Je scheert alles en iedereen over een kam en wekt de indruk dat er geen goede mensen op Curacao zijn (behalve jijzelf natuurlijk), dat er geen goede dingen gebeuren. Als je zo weinig dunk hebt van het eiland WAAROM zit je er dan? Wat is JOUW bijdrage aan de lokale problematiek? Wat jij op deze manier doet is de problemen voor het eiland alleen maar groter maken. Er zijn heel veel mensen op het eiland (zowel curacaoenaars als nederlanders) die keihard werken om voor de gemeenschap een betere toekomst te scheppen. Heb eens echt lef, steek je handen uit de mouwen, stop met gal spuien, kruip achter je toetsenbord vandaag en lever een positieve bijdrage.

    Je ziet dat ik overigens WEL post onder mijn eigen naam…. sin miedu!!!

  2. Er hangen zeer veel ouderen en jongeren bij de kruispunt in Soto! Vooral de jongeren hebben er niks te doen en ja de ouderen durven niet meer zoals vroeger burgervader te spelen. Lijkt me verstandig dat er Soto bewoners als burgervaders gaan surveileren. Inwoners van Soto moeten het zelf oplossen. Zolang ze dit niet willen dan ook geen consultatiebureau!

    Alleen wijzen naar de politiek of politie is echt triest!

  3. Vroeger was Lagoen zo’n conglomeraat van criminelen, het trekt oostwaarts, via Barber ? of de meer directe route via Siberie ? Of is inmiddels iedere buurt al besmet ?

  4. Hoe laag moet je IQ / fatsoen gedaald zijn om zelfs je eigen woonomgeving naar de, sorry, kloten te helpen. Al dat uitschot enkele reis naar werkkamp in Siberië: kamp Papiagrad. Nee, Jeugdgezondheid jullie hoeven jullie verontschuldigen niet aan te bieden voor de sluiting, jullie treft geen enkele schuld. Een keer moet je de handdoek in de ring gooien en ik denk dat er nog veel meer instellingen, bedrijven, etc. de moed gaan opgeven op CRIMIÇAO.

  5. En wat gaan die inbrekers en hun familieleden nu doen? Naar het volgende dorp rijden? Of alternatieven bedenken? Sluiting van een consultatiebureau vanwege de vele inbraken vind ik helemaal geen passend antwoord. Meneer Navarro, reactie graag!!

  6. Wellicht kunnen de inwoners van Soto de daders aangeven