CURAÇAO – De politie moest zaterdag om 03.54 uur uitrukken naar de Caracasbaaiweg waar een ongeluk had plaatsgevonden. Uit het voorlopige onderzoek bleek dat een patrouille van SKS op de Caracasbaaiweg reed en een licht zag in een greppel langs de weg. Daar bleek een auto met drie inzittenden in te zitten.

De auto reed op de Caracasbaaiweg in de richting van Montaña toen een hond de weg op rende. In een poging om de hond te ontwijken verloor de bestuurder de macht over het stuur en raakte de auto van de weg. Na de klap vloog de auto in brand.

Gewond
Met hulp van het personeel van SKS en een politieagent in burger lukte het om de inzittenden uit het voertuig te krijgen. De 26-jarige bestuurder brak zijn heup en de 25-jarige vrouw die voorin zat brak haar linkerpols en haar rechterhiel. De passagier die achterin zat had last van de hals. Het voertuig brandde volledig uit. De drie zijn met een ambulance overgebracht naar de polikliniek van het SEHOS waar ze zijn opgenomen.

13 reacties op “Drie mensen gewond na ongeluk Caracasbaai”

 1. @Oompi Tio Roy;

  Je bent me wel voor vandaag. Maar je hebt 100% gelijk. Ik zie alleen die van U maar verder niets van de anderen, Helaas hebben die meer aandacht aan de Polar.

  Beiden heren van zowel politie als SKS hebben dankzij hun heldhaftig optreden verder leed voorkomen.

  HEREN ONZE DANK.

 2. Tja dat verhaal met die hond heb ik ook ooit eens gebruikt in mijn jeugdjaren….

 3. Goeie actie van de SKS en de burger agent !!

 4. Loslopende honden op Curacao rennen niet zomaar de weg op! loslopende honden staan op de weg omdat er eten ligt. Rennen weg zodra er een auto aankomt. Helaas snappen mijn honden daar helemaal niks van en heb ik een zeer hoge hek nodig.

 5. @ Sjors jij snapte mijn punt gelukkig wel.

 6. HEEFT IEMAND NOG EEN COMPLIMENT GEMAAKT VOOR HET OPTREDEN VD SKS EN DE POLITE IN BURGER? BIJ DEZE DAN: “ARM DER WET…..THANKS FOR WHAT YOU GUYS DID” …. OOK AL IS HET: “JUST DOING YOUR JOB & ALL IN A DAYS WORK”…….

 7. Feit is wel dat er juist mensen dood zijn gegaan omdat ze een hond wilde ontwijken en toen tegen een boom aanreden.

  Daartegen als je normaal rijdt en niet te veel zuipt dan kom je gewoon veilig thuis

  Valt me op dat mensen die te hard rijden en stomdonken op weg altijd voor een hond moesten wijken..

 8. Dega je bent zelf een hond. Bezopen achter stuur.
  Door dat soort lui als jij is mijn neefje doodgereden.
  Je bent gewoon een crimineel potentiele moordenaar.
  Was de alcoholcontrole maar net zo streng als nederland.
  Dit is het wilde westen.

 9. @Dega Ik hoop dat er binnenkort een houten lantaarnpaal of een muur voor je oversteekt als je weer bezopen en lam op de weg bent en dan ook nog veel te hard rijdt… wat ben jij stoer zeg…

 10. Voor een hond wijk ik niet uit als het zo laat is, ik veel te hard rijd en gezopen heb. Liever een deukje in de auto dan de macht over het stuur verliezen tijden een uitwijkactie en de mondi in rijden met alle gevolgen van dien. Jammer voor het beetje dan.

 11. Gezien het tijdstip en de snelheid waarmee het voertuig reed denk ik dat de bestuurder geen hond gezien heeft maar wel veel ijsberen.

  Op die blauwe blikjes wel te verstaan.

 12. @lucas, doen ze aan blaastesten dan?

 13. Hoeveel hadden ze gedronken ?