CURAÇAO – De Venezolaanse regering heeft voor het eerst in twee maanden tijd foto’s van president Hugo Chavez getoond, die in Cuba herstelt van een kankeroperatie. Op de foto is Chavez te zien met zijn dochters.

Om eventuele speculaties over de echtheid van de foto’s de pas af te snijden houdt Chavez een exemplaar van de krant Granma van donderdag in zijn handen. De foto’s werden op de staatstelevisie getoond door de zwager van Chavez, minister van wetenschap Jorge Arreaza.

Oppositie
De oppositie in Venezuela klaagt al langer over het gebrek aan informatie over de toestand van Chavez. Oppositieleider Henrique Capriles zei donderdag dat als de president documenten kan ondertekenen om regeringsmaatregelen goed te keuren, hij ook in staat zou moeten zijn het land toe te spreken. Capriles zei dat als Chavez niet in het openbaar verschijnt, hij ervan uitgaat dat mensen in de regering ‘liegen’ dat de president in staat is met hen te praten en documenten kan ondertekenen.

© Novum

3 reacties op “Venezolaanse regering toont foto Chavez”

  1. Ik vind persoonlijk dat hij er niet zo lekker en gezellig bij ligt,zien we nooit meer terug met al zijn linten en blinkende speltjes op den borst.valt mij mee dat wiels nog niet aan zijn sterf bed is geweest?rust in vrede en de gemeenschap is tevreden(verlost).

  2. @mitafelis, Ja zgn doet Chavez zo veel voor de armen daar en is hij socialist maar reken er maar op dat zijn familieleden en naaste vriendjes zeer hoge posities hebben binnen de overheid daar. Ook waren er boederijen ingenomen die rechtstreeks naar familie van Chavez gingen.. Als je niet met hem bent dan ben je tegen hem! echt een voorbeeld!

  3. De minister van wetenschap is de zwager van Chavez?

    Het lijkt de MFK regering wel wat het uitdelen van baantjes aan familieleden betreft! Alleen had de MFK regering niemand van HBO/WO niveau, daarom hier dus blijkbaar geen minister van wetenschap al schijnen Cooper en Asjes kandidaat te zijn geweest voor de post mininister van vretenschap.