CURAÇAO – De Capacity Conference kent een recordopkomst. Het tweedaagse congres ontving gisteren meer dan 200 delegaties, die meer dan 100 telecombedrijven en serviceproviders uit de hele wereld vertegenwoordigen.

De organisatie reageerde bijzonder verheugd op de hoge opkomst. “We waren overweldigd door de opkomst. Dit congres heeft verreweg alle records van eerdere congressen in de regio gebroken”, aldus manager Robert Barton. Doel van het evenement is om een platform te bieden om te netwerken, nieuwe ideeën te delen en nieuwe strategieën te bedenken.

Kansen
Na een welkomstwoord door premier Daniel Hodge, beet CTEX-topman Anthony de Lima de spits af. Allereerst haalde hij tien wereldwijde trends aan op het vakgebied, en welke kansen benut kunnen worden door de ontstane veranderingen. Belangrijk punt is dat de traditionele regionale scheidslijnen weggevallen zijn. De Lima benadrukte het belang van een goede technische infrastructuur. De Lima sloot af met de aanbeveling dat ‘we telecomservices en producten moeten bieden op een niveau dat gelijk is of beter dan die in de geïndustrialiseerde wereld’. “Het is ons doel om traditionele standaarden te overtreffen.” Het congres gaat vandaag verder, en wordt afgesloten met een golftoernooi bij golfbaan Old Quary.

1 reactie op “Recordopkomst Capacity Conference”

  1. positief !!!
    Laat de ‘politiek’ dit soort ontwikkelingen PLEASE niet verstoren !!!