• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Curaçaose topcrimineel Gwenette M. komt voorlopig niet op vrije voeten. Het Openbaar Ministerie in Amsterdam ziet een verband tussen M. en een dubbele liquidatie in Amsterdam, ondanks het feit dat de beruchte crimineel op dat moment in de cel zat. Dat meldt De Telegraaf.

M. en drie medeverdachten werden eind oktober vorig jaar in de hoofdstad aangehouden terwijl zij vermoedelijk een liquidatie aan het voorbereiden waren.

Aantekeningen
Officier van justitie Hans Oppe stelt volgens de krant dat M. mogelijk meer moet afweten van de dubbele liquidatie in de Staatsliedenbuurt waarbij twee Marokkaanse mannen om het leven kwamen. M. bleek in het bezit van aantekeningen van een kenteken dat gekoppeld kan worden aan één van de inzittenden, die nog voortvluchtig zijn, van de doorzeefde Range Rover. M. verklaart echter dat hij het kenteken had genoteerd na de moord op zijn vriend Najib Bouhbouh, die op 18 oktober vorig jaar in Antwerpen werd doodgeschoten.

Moord
Volgens M. zou hij niet alleen een tijdlang door de auto zijn achtervolgd maar heeft het voertuig ook voor zijn woning gestaan. Bijna twee weken na de moord op Bouhbouh werd Gwenette M. in Amsterdam gearresteerd. Justitie is er van overtuigd dat hij en de drie medeverdachten op weg waren een moord te plegen.

2 reacties op “Gwenette M. langer vast”

 1. kktoe, op 13-02-2013 om 09:41 schreef: als je echt wilt, kom je aan de top!

  Zie je enigszins verkeerd, denk ik.
  99 van de 100 boefies hebben de Ballen, maar niet het Talent.
  1 op de 100 heeft Bailenan én Talent.

  Meneer Martha lijkt de Background story, Body, Ballen, Brains, én Talent te hebben.
  1 op de 10.000 ?
  Wel zo veilig als ze hem minstens tot z’n 50e in de bak zouden kunnen pingpongen.

 2. Gangsta gangsta. Zie je, als je echt wilt, kom je aan de top!