CURAÇAO – Een 49-jarige man die in de nacht van vrijdag op zaterdag onderweg was naar huis, werd voor een stoplicht geconfronteerd met twee mannen die hem uit de auto sleurden. Hij werd gedwongen achterin plaats te nemen en daarna gedropt op een voetbalveld in Scherpenheuvel.

De politie stuurde rond 02.00 uur een patrouille richting Scherpenheuvel. Daar troffen zij de man aan die zichzelf inmiddels had bevrijd. Hij verklaarde voor het stoplicht te hebben gestaan bij de kruising Sta.Rosaweg, Seru Loraweg en de Weg naar Sta Catherina toen twee mannen het portier openden van zijn auto. Hij werd uit de auto gesleurd en moest achterin plaatsnemen terwijl het tweetal hem onder vuur hield.

Bevrijd
De overvallers reden naar een voetbalveld in Scherpenheuvel waar zij de auto parkeerden en de man weer uit de auto sleurden. Het slachtoffer werd vastgebonden met zijn eigen riem en sokken en achtergelaten op het veld. De mannen gingen ervandoor met de auto en alle bezittingen van het slachtoffer. Het slachtoffer kon zichzelf uiteindelijk bevrijden en de politie te alarmeren. De auto is inmiddels gevonden in Dominquito en na onderzoek teruggegeven aan het slachtoffer.

3 reacties op “Overvallers laten man vastgebonden achter”

  1. Je moet zo laat ook niet stoppen voor lichten.gewoon doorrijden!

  2. Dushi hende !

  3. ‘Dushi Yu’