• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Twee gewapende mannen hebben donderdag rond 22.00 uur benzinepomp Gas Expres op Bonaire overvallen. Een medewerkster werd door twee gemaskerde mannen aangevallen en met een vuurwapen bedreigd. De overvallers gingen er met de kassa vandoor.

8 reacties op “Overval op benzinepomp Bonaire”

 1. Een tankstation op Bonaire is overvallen, en dat is de schuld van Nederland ?!?
  Met zo’n IQ kun je ambtenaar worden in Brussel !

 2. @Bonairiaan
  het zal niemand verbazen dat jij een Neppe bonairiaan bent afkomstig uit het koude kikkerland aan de noordzee of uit een ander land in zuid amerika waar men krom nederlands praat. zo doorzichtig dom ben je.

 3. Pierreiseenrare, op 11-02-2013 om 11:08 schreef: Of bedoel je ?

  Mènneke,

  jij bent ècht ne Rare, de RIJK-vertegenwoordiger is toch ook beroofd !

 4. @pierre: wat een rare post. Jij ziet graag dat mensen beroofd worden? En wie dan wel? Meneer van den Tweel die net tig miljoen heeft geinvesteerd in het eiland? Of bedoel je gewoon de medewerkers van het RCN? Wil je graag dat de rijskvertegenwoordiger wordt beroofd?

 5. Karnaval zakgeld????

 6. Zal mij niets verbazen als deze criminelen van een ander eiland komen, zich hier onder de bevolking mengen en zo icognito hun activiteiten kunnen ontplooien !

 7. als de bevolking door holland zal blijven worden leeggezogen zal dit alleen maar toenemen. jammer dat de lokale bedrijven worden berooft ipv de nieuwkomers die verantwoordelijk zijn voor deze situatie

 8. Ernstig in zo’n kleine gemeenschap. Hopelijk wordt de zaak opgelost en de daders uit de samenleving, waarin zij duidelijk niet passen, verwijderd.