CURAÇAO – Het team van politiebureau Punda heeft gisteren tussen 09.30 en 15.00 uur samen met SKS controles gehouden op de Dr. M.J. Hugenholtzweg, Caracasbaaiweg, Chumaceirokade en Schottegatweg Oost. In totaal zijn er 204 voertuigen gecontroleerd en 68 processen verbaal uitgeschreven.

Tien bestuurders zijn bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs, zes voor rijden zonder keuringskaart en drie voor het rijden zonder nummerplaat. Achttien mensen werden betrapt op het rijden met een verlopen verzekering, acht autobezitters hadden een belasting niet betaald en zestien bestuurders hadden een gordel niet om. Verder werden er drie boetes uitgedeeld voor verduisterde ramen, drie voor telefoneren tijdens het rijden één voor het rijden zonder helm.

Meer controles
De politie zal dergelijke uitgebreide controles vaker doen voor de veiligheid op onze wegen en waarschuwt bovendien dat vandaag na de Tienerparade geen samenscholing van mensen wordt geaccepteerd en er zal geen ‘fever’ worden toegestaan in Saliña.

6 reacties op “Politie deelt boetes uit”

 1. Lekkere aanvulling voor de schatkist als die boetes nu ook daadwerkelijk worden geïnd zoals een eerdere opmerking.
  Gaat vooral door met die controles zie de meest gevaarlijke maneuvers op de weg tegenwoordig en de hoeveelheid auto’s die door rood licht rijden, levensgevaarlijk. Zou verstandig zijn de camera’s bij stoplichten weer in te voeren.

 2. Aan boetes die niet geïnd worden heb je niks aan. Waste of time.

 3. wat dacht je er van als de politie zelf eens een gordel om doet !!!!
  verbeter de wereld en begin bij je zelf uhhh is het toch .????

 4. Het is nu de vraag of al deze boetes ook geind worden.

 5. @Napoleon

  Bedoel je die kinderen die los achterin zitten? Dat zijn namelijk ook ongeleide projectielen in een botsing…

 6. Altijd een gordel om lijkt me wel zo slim niet enkel voor de boete maar scheelt blijvende littekens en/of de voorruit schoonkrabben na een ongeluk. Maar al die losliggende menselijke projectielen in een laadbak, dagelijkse kost, dat mag wel ? Of zijn die toch al op weg naar Selikor ………. 🙂