• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Statenlid Gerrit Schotte heeft het idee dat de huidige regering alle Commissarissen in overheidsstichtingen wil ontslaan. “Dit gaat in tegen de wet voor Corporate Governance die op 1 januari 2010 inging maar pas na 10-10-’10 werd geïmplementeerd door Kabinet Schotte”, zegt de MFK-leider.

Volgens Schotte zou hiermee terug worden gegaan naar de tijd toen politieke vrienden op dergelijke posten werden benoemd en niet zoals de wet voorschrijft op basis van een assessment van hun CV en werkervaring. “Hiermee beoordeel je of zij de kwaliteiten bezitten die conform het Statuut, overeenkomen met de redenen van bestaan van de betreffende organisatie”, aldus Schotte.

Politieke kleur
De MFK-fractie herhaalt nogmaals dat tijdens de regering met deelname van MFK, geen van zijn bewindslieden iemand in een stichting hebben benoemd op grond van politieke kleur. “We hebben iedereen laten beoordelen aan de hand van hun CV door degenen die dit volgens de Wet voor Corporate Governance moeten doen”, meent Schotte.

37 reacties op “Schotte: Terug naar de tijd van politieke vrienden”

 1. MFK blijft de Joker inzetten en dat is niet verwonderlijk zo vlak voor Carnaval. Iedereen is in een jolige bui en is wel te porren voor een geintje! Zolang het maar leuk blijft Gerrit, maar nu zeg ik toch heel gauw “kruip maar snel achter die computer bij dat zonnepaneel-bedrijf van je en houd verder je mond, ook op de radio!”

 2. Ik stel voor aan de redactie van Versgeperst om een nieuwe rubriek te introduceren op de site. Humor, en zet daar aub alle berichten rondom Schotte

 3. De enige reden dat Schotte geen commisariaat heeft is dat daarvoor altijd mínimaal HBO gevraagd wordt terwijl hij nog geen LBO opleiding heeft afgemaakt.

  Maar dat compenseert Schotte meer dan voortreffelijk door zijn vriendin Cicely 5 dik betaalde overheidscommissariaten te geven. Om het dan nu te hebben over gunsten aan vrienden! Deze man heeft psychologische hulp nodig.

 4. @zorro, dat is nieuwe informatie.., voor mij…
  tja hij moest zijn zwarte geld toch ergens in investeren.
  hoe staat het met die motmeldingen en de aangifte hierover?

 5. negra, op 08-02-2013 om 08:28 schreef: haal mijn hand weg

  Als je i.p.v. een cruiseship liever de HMS Rotterdam met een bataljon mariniers de baai wil zien binnenlopen voor een take-over : Ga de deur af, haal zo’n 76.000 handtekeningen op, en stuur een bedelbrief naar Koningin Maximaal.

  (iedereen weet toch al dat zij de broek aanheeft thuis)

 6. Nederland zegt; jullie hebben hem die Judas niet opgehangen dus ik haal mijn hand weg
  van jullie volk. Ga maar karnaval vieren met hem. Stelletjes mascarade!!!

 7. Wat een complete gestoord figuur. Laat hem in de mondi gaan zitten hij het volk dat op hem gestemd heeft.

  Samen met zijn 10 bodeguards en privefotograaf.

 8. @ Philippe Maaskant. Ging hij niet uit de politiek?

  Nee, jammer genoeg niet. Zijn aankondiging was slechts, dat hij niet aan de volgende verkiezingen zal deelnemen, als het kiesstelsel niet veranderd wordt en hopelijk komt dat op hetzelfde neer. Hoed je echter voor een nieuwe leugen van deze clown.

 9. @ sander. radio MAS, hoe kunnen njullie zo diep zinken…..!!!

  MAS heeft Schotte als (mede)-eigenaar volgens mij.

 10. Waaaaat????? Whahahaaaaa, die durft zeg!!

 11. De man is alle gevoel voor realiteit verloren. Zie je vaker met politieke figuren die denken dat ze de verlosser-rol hebben. Zou er maar niet teveel op reageren. Ging hij niet uit de politiek? Of heeft hij dat aangekondigd in de hoop dat we gingen bidden voor zijn terugkeer als Heiland van Curacao? Zielig!

 12. Ongelooflijk en het meest bevreemdend is dat de man er heilig van overtuigd is dat hij het 2 jaar lang Goed heeft gedaan en alles voor Het Volk heeft gedaan.

  Anders kan ik me niet voorstellen dat je nu, na alles wat je hebt uitgehaald en wat er onder jou ”leiding” is gebeurd, met een uitgestreken gezicht in de oppositiebanken gaat zitten oppositie voeren tegen ?, jezelf en eigen trawanten?

 13. Schotte nog steeds bang voor Robby ?

 14. @MitarBlankie, ik ben ervan overtuigd dat hij een clown is. Hij is een incompetente, gefrustreerde, achterbakse, leugenachtige, diefachtige, corrupte clown.

 15. De man wordt steeds gekker.
  Heb medelijden met zijn collega statenleden die elke dag naar zijn onzin moeten luisteren.
  Wij kunnen artikelen van deze malende gelukkig doorscrollen.

 16. Schotte, als ik niet beter wist nam ik aan dat je een clown bent.

 17. @Eénzijdige-Onbewuste-Schapen-Mentaliteit (EOSM).

  Na zoveel ondubbelzinnige aantijgingen, slaapt het OM of zijn jullie meer attent dan het OM, of deugt het OM dan niet? Is er een verklaring hiervoor?
  Mijn indruk is; de massa niet zelfdenkend, maar lijdt voortdurend onbewust en schaamteloos aan een bepaalde vretende psychose.
  Thans worden jullie geregeerd door specialisten en deskundigen, en het enthousiasme ontbreekt net als bij Schotte, wat willen dan of zien jullie dat zelf niet in?
  De roer moet noodzakelijk omgegooid worden, met domme anarchisten komt het Eiland ook geen stap verder, wordt alleen erger. Ga Karnaval vieren misschien ligt jullie dat beter!

 18. hoe kan deze man nog vrij rond lopen…..
  deze pathetische leugenaar, deze maffiameeloper…
  of in caprilles of in bon futura hoort hij thuis.
  waarschijnlijk in beide instellingen….
  hij krijgt alleen stemmen omdat de bario bewoners al zijn leugens geloven.
  maar gelukkig kan hij nooit meer minister worden….hij komt nooit, nooit meer door een screening…..
  radio MAS, hoe kunnen njullie zo diep zinken…..!!!

 19. De beste stuurlui staan aan wal, in dit geval een stuurman van een gezonken en muitend schip..

 20. Wanneer wordt deze man afgevoerd naaar de Caprileskliniek?

 21. Een vroege 1 april grap van Schotte.

  Nunka Mas Schotte!

 22. Hahahaha…grpffffff…whahaha…die durft!!

 23. Vanochtend nog op de radio gehoord dat er nog weinig ‘spannend’ nieuws is sinds we een normale regering hebben en sinds de capriolen van Schotte achterwege blijven. Laat dat nou maar zo, want het eiland mist je als kiespijn.

 24. Snapt hij nog steeds niet dat de regering die er nu zit bezig is met het SANEREN en doorlichten van ALLE overheidapparaten etc?
  We kunnen niet op dezelfde voet blijven doorgaan. Verspilling van overheidsgelden moet gestopt worden. Ja Curaçao MOET het zelf doen!

  LAAT LOS A.U.B. !!!

 25. Hahaha, Gerrit bai chupa Rob atrobe, ta uniko kos ku bo por na drechi kai sigur

 26. Gelukkig kan hij altijd nog een carriere als stand-up comedian overwegen want dat van die politiek dat is het toch niet helemaal voor Gerrit. Wat is het idee als je de leugen vaak genoeg herhaalt wordt het waarheid?

 27. Zie hier de leider van zo ongeveer het meest desastreuze regerings zooitje wat we ooit gehad hebben, en deze man durft nog steeds zijn mond open te doen na dat zo ongeveer alles maar dan ook bijna alles wat onder zijn “leiding” gedaan is, bewezen gefaald heeft.

  Iemand die zo ongeveer zijn hele leven al als leugenaar te boek heeft gestaan, niets bereikt heeft op zakelijk gebied behalve dan voor malversaties veroordeelt te worden, gaat hier weer even “de waarheid” vertellen.

  Ja hoor Gerrit, het was allemaal zonder politieke bijbedoelingen en puur en alleen gebaseerd op kennis. Hij vergist zich want dat moet dus “kennissen” zijn. Waarbij het toeval was natuurlijk dat er 1 familie met kennissen was die wel heel erg goed vertegenwoordigt was. Echt puur toeval natuurlijk, niet waar Gerrit?

 28. Uhm.. Luisterd er nog iemand in de wereld naar deze nobody??
  What an embarrassment…

 29. Zegt de grootste oplichter sinds jaren.

 30. Hij voelt de bui al hangen , nu er over sancties op slecht beleid wordt gesproken.

 31. whahaha
  dat net Schotte dat zeg
  Hypocriet!

 32. Fantast, pathologische leugenaar, crimineel, fraudeur, maffia, psychopaat, ach zomaar een paar woorden die zich opeens aan mij opdringen.

  Ik dacht dat we hadden afgesproken om dit figuur en zijn leugenachtige uitspraken uit de media te houden!!

  Het doodzwijgen van dergelijke randfiguren levert netto het meeste resultaat op.
  In de ‘worsteling’ op weg naar een gezond(er) Curacao.

 33. Zijn aanhangers kunnen binnenkort weer genieten van Schotte, want hij is 3 dagen per week op radio MAS te horen. Het gaat over geschiedenis en verleden. Nou dan kan hij de eerste maanden wel vullen met de niet zo fraaie geschiedenis van 22 maanden Schotte.

 34. Klopt…in zijn tijd waren het geen vrienden…maar familieleden!

 35. Hahaha, @Schotte
  Donder op man, dat je in je eigen waanzin gelooft is 1, maar dat je denkt dat we allemaal zo idioot zijn? Freakin’ leeghoofd.. Je zou God op je blote knieeen danken dat je nog niet in BonFuturo zit en onder een steen gaan liggen. Vooral zaken benoemen waar jij je volop schuldig aan hebt gemaakt. Je hebt het eiland letterlijk leeggestolen, de afgrond in geduwd en dan nog het gore lef je mond te pieren. Wanneer begint het OM eindelijk aan dat aangekondigde onderzoek? Hoop dat jij wellicht als eerste, echt aangepakt gaat worden. Als is het als waarschuwing voor de rest.

 36. BWHABWAHBWHABHWABHWABHWABHWABWHABWHA

  ik val hier bijna van mijn stoel af. Is deze man autistisch of leeft hij in een droomwereld. Of hij weet heel goed hoe alles in elkaar zit hij probeert ons weer een fastbal te verkopen.

 37. Schotte is weer niet in zijn eerste leugen gebarsten. Het is toch duidelijk wat de commissarissen benoemd in zijn 22 maanden hebben verpest en tot zich genomen en hebben verbrast. Het schiet nog niet erg op met alle onderzoeken naar zijn dubieuze handel en wandel.