• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Rotterdamse douane heeft vorige week in een zeecontainer uit Suriname tachtig kilo cocaïne ontdekt. De drugs zaten verstopt in twee houten kisten. In een van de kisten zat ook een motor van het merk Harley Davidson. Vier mannen zijn aangehouden, meldt het Openbaar Ministerie vandaag.

De drugs, die door een hond werden opgespoord, hebben een waarde van zo’n twee miljoen euro. De houten kisten zijn vorige week donderdag met een bestelbusje afgeleverd in een loods in Ridderkerk. De cocaïne was er toen al uit gehaald. De rechter-commissaris in Rotterdam besloot maandag dat de vier verdachten in ieder geval nog twee weken mogen worden vastgehouden.

© Novum

5 reacties op “Tachtig kilo cocaïne ontdekt in zeecontainer”

 1. €25 voor een grammetje coke ? Nou, dan wil ik ook wel een kilootje.

  Maar niet wéér met behanglijm vermengd, is nog niet met een tang uit je neusholte te krijgen.

 2. Bouta wordt weer boos op NL. Volgende keer maar met diplomatieke post naar de nieuwe ambassade van Suriname in Duitsland. Komt nooit meer goed tussen Bouta en NL. Hoe legt hij dit nu weer uit aan de Colombianen?

 3. Bouterse had toch geld nodig voor de verkiezingen in 2015 en zou hij de afzender kunnen zijn. Petjes e.d. is toch armoeiig dus waren koelkasten e.d. het doel.

 4. En de hond, die rijdt nu op de Harley! 🙂

 5. Deze 2 miljoen komt waarschijnlijk ten laste van de winst/verlies rekening van een nog vrij rondlopende drugscrimineel. Jammer, you can’t win em all.