• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Vijf mannen en een vrouw  zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag op zoek gegaan naar een autodief. Ze reden rond tot ze de verdachte tegenkwamen en mishandelden de 44-jarige drugsverslaafde met balken en buizen.

Het zestal kwam rond 03.00 uur bij hun auto aan in Punda toen bleek dat er was ingebroken in één van de auto’s. Ze gingen op zoek naar de dader en bleven rondrijden tot ze hem vonden. Ze mishandelden de 44-jarige vervolgens dusdanig dat hij per ambulance moest worden vervoerd naar de polikliniek. In de tussentijd kon de Servisio di Kontròl i Seguridat (SKS) de drie auto’s waarin het zestal reed vasthouden tot de politie ter plaatse was. De zes daders van negentien, twintig, 23, 26 en 27 jaar oud zijn aangehouden aan de Abraham Mendez Chumaceiro Boulevard.

10 reacties op “Aanhoudingen wegens mishandelen drugsverslaafde”

 1. @what a shame:
  Wat is dan volgens jou de oplossing? Wat te doen? De ze actie is idd te ver gegaan, maar, als ik iemand, wie dan ook, aan mijn spullen zie komen waar ik hard voor gewerkt heb dan is hij voor mij. Met mn vuisten dan. Nogmaals: het tuig loopt vrolijk rond -drugsverslaafd of niet- en de goedwillende, hardwerkende burgers moeten achter de tralies van hun huizen zitten. Thats a shame!!!

 2. Chollers vormen een deel van Korsows cultuur en zijn een toeristen attractie.

 3. Dit slaat nergens meer op, dit is PRIMITIEF. Maar ja, wat kan je verwachten van zes maal een IQ van 44 tegen een choller van 44 ….. jaar. De rechter zou trouwens ook wel eens strenger mogen straffen in plaats van al die àbsurde (!!) werkstraffen. Dat werkt natúúrlijk van geen kanten!

 4. Kennelijk is iedereen het ermee eens.. Apart. Een drugsverslaafde toetakelen met buizen en balken, en dan 6 tegen 1.. Nou sorry maar ik kan dit absoluut niet goedkeuren, drugsverslaafden vormen nou eenmaal een gedeelte van onze samenleving. Deze mensen kunnen echt niet uitzichzelf cold turkey stoppen, ze denken niet als “normale” mensen (alhoewel, die kunnen vaak ook niet denken) Deze mensen hebben steun nodig.. Have a heart!

  ” When you judge another, you do not define them, you define yourself”

 5. ik zou hetzelfde doen, politie heeft al meerder keren een dief van mijn spullen ongestraft weg laten lopen

 6. Dit is het resultaat van een falende politie en OM op Curacao. Dan gaan mensen recht in eigen hand nemen..

  Feit is wanneer dit gebeurt doet de poltiie niets ondanks dat ze je vertellen dat ze weten wie de dader is, bij de verzekering ben je meteen je noclaim kwijt of ze betalen niets uit. Uiteindelijk is de burger de klos.

 7. Dit mag toch echt niet he? Ik bedoel dat een choller in je auto inbreekt!

 8. Verschrikkelijk weer.ik hoop dat de eigenaren hun spullen terug hebben.

 9. Hmmmm, hoeveel eigenaren van auto’s zouden niet graag hetzelfde doen ?
  Wanneer de politie en de overheid niets doen aan de overlast van chollers dan kun je dit soort dingen verwachten en van mij krijgen ze groot gelijk.
  Een gewone dief kan nog nadenken, chollers niet, het zijn gewoon ‘wezens die ademhalen’.

 10. Als,….ik zeg; ‘ALS,……het inderdaad de inbreker was van hun auto’. Dan kan ik er niet zo rauwig om zijn!

  (Ja, ik weet het; ‘men mag geen eigen rechter spelen’, zucht..)