• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Twee fietsers werden gisterochtend op de Weg naar Fuik rond 05.30 uur aangereden door een auto. De autobestuurder heeft waarschijnlijk de controle over het stuur verloren en botste tegen de fietsers die uit tegenovergestelde richting kwamen.

De 33-jarige mannelijk fietser kwam door de botsing klem te zitten tegen de stam van een boom en viel zwaargewond in de bosjes. Hij liep breuken op aan beide benen en zijn heupen. Eén onderarm was bovendien losgeraakt van zijn lichaam. Zowel de man, de 21-jarige vrouwelijk fietser als de autobestuurder werden naar het ziekenhuis gebracht. De man is onmiddellijk geopereerd, maar zijn toestand is nog steeds zorgwekkend.

11 reacties op “Auto rijdt fietsers aan”

 1. @ anoniem (als we er vanuit gaan dat dit inderdaad het betreffende individu is die het ongeluk heeft veroorzaakt) Dit is voor ‘normale’ mensen niet te begrijpen. Het associale en totaal afgestompte gedrag dat sommige individuen vertonen, totaal emotieloos. Dan kun je niet anders concluderen dan dat er iets helemaal MIS is met de veronderstelde inhoud van zijn kop.
  Echter kan ik niet anders concluderen dan dat er veel andere zaken ook mis zijn. Waar is de controle, is het onderzoek goed gedaan, waar is de vervolging, waarom zit deze persoon niet vast, waarom is zijn rijbewijs niet (tijdelijk) ingenomen, enz. Hoe kan het zijn dat hij weer dronken bij de snek staat, en nog bezwaarlijker dat hij auto rijdt met zijn dronken kop.
  WAAR is de politie en ‘justitie’ in deze???

 2. Het is nu een maand geleden dit ongeluk. Het slachtoffer is pas sinds een paar dagen van de IC af. De eerste weken is hij in coma gehouden, vanwege alle zware verwondingen. Er staat hem nog een lang revalidatieproces te wachten.

  De dader van dit ongeluk is afgelopen weekend weer gezien in een snack. Met bier in zijn hand en al de nodige alcohol op, lachend met zijn vrienden. Uiteraard was hij met de auto gekomen en is hij later weer half bezopen weggereden. Naar huis of naar de volgende snack? Stoer genoeg om verder te drinken en rijden, maar te laf om het slachtoffers of hun families te bezoeken.

  Hoe kan het dat iemand die al meerdere hele zware ongelukken heeft veroorzaakt onder invloed van alcohol en heel hard roekeloos rijden, waarbij doden zijn gevallen en mensen invalide zijn geraakt, gewoon door kan gaan? Wordt er wel vervolging ingesteld?

  Dit is toch niet uit te leggen? Moeten er nog meer doden of gewonden vallen voordat er eindelijk in gegrepen wordt? De kans dat er snel weer wat gebeurd is groot…

 3. https://www.versgeperst.com/nieuws/188491/ingezonden-autos-niet-de-enige-die-op-de-weg-mogen.html

 4. Half 6 ‘s ochtends? Roekeloos rijden, was hij slaperig of dronken?

 5. JK, Schotte heeft ook iemand doodgereden maar is nooit vervolgt. Blijkbaar als je iemand dood wilt kan je hem beter aanrijden met je auto want je zal er nooit een straf voor krijgen.

 6. Is dood/zwaar letsel door schuld hier geen vervolgingsgrond? Waar is het OM in dit soort zaken?

 7. verboden te fietsen !!

 8. Hoe dan ook reed hij te hard.
  Ik vraag me af of het OM gaat vervolgen…
  Aangezien dit niet de eerste keer is dat de bestuurder een ongeluk veroorzaakt door roekeloos rijgedrag (volgens verschillende media)

 9. Het is voor de tweede keer in korte tijd dat deze automobilist een zwaar ongeluk veroorzaakt, bijna op dezelfde plek. De auto van de slachtoffers was bij het vorige ongeluk letterlijk om een lantaarnpaal gevouwen, de mensen in die auto waren op slag dood. Naar aanleiding van dat ongeluk hebben familieleden de auto van deze man afgepakt, maar hij heeft toch weer een auto weten te krijgen, met het nieuwe ongeluk als gevolg. Deze man moet opgesloten worden, in de gevangenis of in een gesloten inrichting, voor een verplichte training “Anger Management” en behandeling van zijn antisociale gedrag. Hij is echt een gevaar voor de omgeving. Ik snap niet hoe iemand met zichzelf kan leven na twee zware ongelukken te hebben veroorzaakt door roekeloos en agressief rijgedrag…

 10. Wanneer worden dit soort asorijders nu eens keihard aangepakt?

 11. Alcohol ?