CURAÇAO – Drie mannen hebben gistermiddag een gewapende overal gepleegd op een filiaal van RBC Royal Bank in Palm Beach op Aruba. Dat meldt de Arubaanse politie. De overvallers dwongen het personeel en klanten op de grond te gaan liggen. Na de daad vluchtten de daders in auto met getinte ramen.

De overvallers hebben waarschijnlijk ook hun wapens gebruikt, de politie vond namelijk buiten het pand vier hulzen. De vluchtauto is kort na de overval aangetroffen in Noord. Waarschijnlijk hebben de daders getracht de auto in brand te steken voordat dat zij in een andere auto zijn gevlucht.

Buit
Hoeveel de overvallers hebben buitgemaakt is nog niet duidelijk. Van de daders ontbreekt ook nog ieder spoor. Wel heeft de politie signalementen van de overvallers; zij hebben een kort postuur, zijn licht van kleur en hebben kort zwart haar. De Arubaanse politie verzoekt een ieder die denkt meer informatie te hebben over deze gewapende overval dit door geven via de tiplijn 11141 of de centrale op telefoonnummer 100.

1 reactie op “RBC Bank Aruba overvallen”

  1. Duidelijk signalement: waren het dan toevallig geen pinguins? 🙂