• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het Sint Elisabeth Hospitaal (Sehos) gaat een eigen decompressietank aanschaffen. Dit verklaart de minister van Volksgezondheid Ben Whiteman tegenover Radio Hoyer 2. Het ziekenhuis neemt dus niet de druktank van The Medical Center over.

Eerder deze maand gaf het Sehos de eigenaar van de omstreden tank twee opties: of het ziekenhuis neemt de druktank over of The Medical Center gebruikt het apparaat in zijn eigen lokaliteiten in het WTC.

Noodoplossing
Uiteindelijk bleef een besluit uit en heeft het ziekenhuis de knoop doorgehakt. Hiermee komt er een einde aan de langslepende affaire omtrent de tank. Wat The Medical Center met de tank gaat doen is onduidelijk. Het Sehos heeft in ieder geval voor de tussentijd een noodoplossing, zo verklaart de minister.

Radiopresentator Lisette Keus vanRadio Hoyer 2 in gesprek met Ben Whiteman:

9 reacties op “Sehos gaat eigen druktank gebruiken”

 1. Super….!

 2. Gelukkig niet afhankelijk zijn van zij die winsten moeten maken met hun investering.
  Voor 300000 gulden hebben wij al een ruimte beschikbaar, waarmee nu dan gelukkig niet anderen geld gaan verdienen en dat een druktank 1 miljoen gulden kost is beslist niet waar.

 3. Laat medical center maar zelf wat regelen dan.. concurrentie is goed! helaas geen pastechis voor de Coopers

 4. en wie gaat dat betalen???????

 5. mooi….
  de coopertjes zijn al rijk genoeg.
  met hun gegraai….

 6. Een wederom goed voorbeeld van het geknoei en de pastechi cultuur op dit eiland, onvoorstelbaar dat er op zo een klein oppervlak van de wereld zo enorm gerotzooid kan worden met allerlei belangen, verstrengelingen en nepotisme. Bah!

  Het is te hopen dat degenen die dachten hier aan te verdienen flink onderuitgehaald worden. Mensen in de portemonnee raken is denk ik de enige taal die men hier verstaat.

  Al met al heeft “duikeiland” Curacao, nog steeds geen operationele tank, dat doet het erg goed vwb de houding naar het duiktoerisme toe, niet dus.

 7. Hopi bon! Er worden eindelijk knopen doorgehakt en een richting gekozen.

 8. Hopelijk een flinke verliespost voor The Medical Center met mevr. Cooper en weten ze meteen wat ze onder een “geschenk” verstaan.

 9. een zegen voor degenen die er mogelijkerwijs gebruik van moeten maken. Zo’n Venezolaans “geschenk: dat geen geschenk bleek zou waarschijnlijk slechts goed zijn voor de zakkenvullers van onwetende ex-spelers uit de kring van de bestuurlijke puinhoop die zich regeerders noemden.