CURAÇAO – De bestuurder van een blauwe Toyota Corolla is vanmorgen om 11.00 uur ter hoogte van het Wilhelminaplein/Hendrikplein in Punda staande gehouden door oplettende agenten. De autoruiten bleken veel te donker, zo meldt het Openbaar Ministerie.

Ook de nummerplaat bleek met een donkere plastic te zijn beplakt en was hierdoor onleesbaar. De bestuurder werd ter plaatse verplicht de beplakking te verwijderen. Ook kreeg de bestuurder een proces-verbaal voor de overtreding van de Wegenverkeersverordeing van Curaçao.

12 reacties op “Proces-verbaal voor donkere ruiten”

 1. oplettende politieagenten, nou dan hebben ze een keer geen stront in hun ogen

 2. @Vtec, deden jullie dat maar aanpassen.. Echter gevangenissen zitten vol met jouw soort en jullie hangen maar rond op pleintjes

 3. @Vtec, dat is nu net het probleem…het aanpassen aan onze ” saaie cultuur” gebeurt ook niet. Je zal wel anders piepen als iemand die het verkeer als een lolletje neemt iemand aanrijdt waar je van houdt……

 4. Vtec, ik wist niet dat ze internet hadden in Bon Futuro?

 5. Wat zegt eigenlijk de wetgeving betreft getinte autoruiten op Curacao?
  De ene politiefunctionaris vertelde mij dat er geen folie mag zitten op de voorruit en/of zijruiten van de voorzijde. Zijruiten achter en achterruit mag je zo donker maken als je maar wilt was zijn mening.
  Andere politiefunctionaris was van mening dat je de zijruiten aan de voorzijde 70% getint folie mag plakken en op de voorruit niets.

  Ik kan nergens vinden wat de wetgeving van verkeer hier over zegt.
  Ook de mannen vh keuringslokaal zijn het hierover niet met elkaar eens.

  Misschien vanuit het ministerie eens duidelijkheid scheppen over wat wel en niet mag met folie op je autoruiten plakken….

 6. Edgar, excuseer de simpelheid van bestaan van Vtec (waddaf€k is that, btw?) het zijn dit soort nietsnutten met domme comments die mijn eiland zulk een beschamende reputatie geven.

 7. @ Edgar Als je niet goed vind dan moet je terug naar je kikkerland , komt niet hier BAAS spelen, in NL moeten wij ook aanpassen aan jullie kut saaie cultuur dus gewoon je bek houden ..

 8. Duidelijke regels moeten er komen net zoals NEDERLAND 70% en niet donkerder op de voorruiten……..

 9. @my2cents.Dit kan ook gelezen worden als waarschuwing voor andere geblindeerden.

 10. De auto op de foto doet me denken aan een van de mafia mobielen waar ons MAVO3 premiertje graag mee over de pontjesbrug scheurde.

 11. Hmm volgens mij rijden heel veel autos zo rond hoor. vaak met jongeren met gouden kettingen die de hele dag onder een boom hangen.

 12. En wanneer gaan we wat doen aan het rijgedrag van vele jongeren ?
  Aanpakken van de quads, de motorrijders en idioten die zo nodig ‘donuts’ willen draaien op de openbare weg.
  Dan hebben we het nog niet gehad over het veranderen van Quads en motorfietsen tot levensgevaarlijke apparaten.

  Dikke kans overigens dat de politie dan ook veel criminelen van de straat kan halen, het gros van die bestuurders houden zich bezig met zaken die het daglicht niet kunnen verdragen.