• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Statenvoorzitter Mike Franco heeft tijdens zijn bezoek aan Sint Maarten een intentieverklaring getekend voor een betere samenwerking tussen de landen Aruba, Curaçao en Sint Maarten. De verklaring heeft als doel de landen voor te bereiden op het ‘Interparlementair Koninkrijksoverleg’ (IPKO).

Dit document zal worden behandeld in de commissie voor Koninkrijkszaken en Interparlementaire relaties van de landen Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Het is de bedoeling dat de Voorzitters van de parlementen en de voorzitters van de commissies in kwesties de voorbereidingen treffen voor het ‘Interparlementair Koninkrijksoverleg’ (IPKO) in een vergadering die in Curaçao zal plaatsvinden.

2 reacties op “Eilanden bereiden zich voor op IPKO”

  1. Het kan verkeren, of is het dat wijsheid slechts langzaam vordert in trage breinen. Hoe dan ook, draaikont Curacao is weer eens de andere kant op aan het denken.

  2. Heeft de PAR de verkiezingen gewonnen of heeft de PS de PAR standpunten overgenomen? Dan is er dus niemand meer die wil vechten voor onafhankelijkheid? Nog even en ik ga het gebrul van Wiels en Asjes echt missen. Het wordt saai op dit forum. Ik wacht het nog 5 maanden af..en dan? Alles weer als vanouds?

    “Versgeperst 18-01-2012 – De Staten heeft gisteren een motie aangenomen dat het weglopen van de Curaçaose delegatie tijdens het Interparlementair Koninkrijksoverleg (IPKO) op Sint Maarten goedkeurt. Alleen de grootste oppositie partij PAR stemde met acht stemmen tegen.”